• Imprimeix

Com arribar-hi

Catalunya compta amb quatre aeroports comercials: Barcelona-El Prat, Girona-Costa Brava, Reus, i Lleida-Alguaire.

L'Aeroport de Barcelona està situat a uns 13 km de la capital catalana i compta amb dues terminals (T1 i T2), que estan enllaçades gràcies a un servei d’autobusos. A la sortida d’ambdues terminals, hi ha taxis i autobusos que es dirigeixen al centre de Barcelona. A més, a la T2, una passarel·la connecta amb  l’estació de tren que uneix l’aeroport amb la capital catalana.

L'Aeroport de Girona cobreix la Costa Brava i les comarques gironines. També hi ha autobusos que connecten amb Barcelona.

L'Aeroport de Reus domina la zona sud de Catalunya i es troba molt a prop de Tarragona. Un autobús enllaça l’aeroport amb la ciutat de Reus, fent parada a l’estació de trens de la ciutat.

L'Aeroport de Lleida connecta l'àrea oriental de Catalunya amb la resta del diverses destinacions, i compta amb un servei de taxis per arribar a la ciutat de Lleida, situada a 15 km.

Les principals estacions internacionals estan situades a la ciutat de Barcelona. L'Estació de França connecta Catalunya amb França, Suïssa i Itàlia, mentre que  a l'Estació de Sants s'arriba procedent de Portugal o de la resta de l’Estat espanyol.

Ambdues estacions pertanyen a la companyia ferroviària RENFE, que disposa d'un servei d'informació i venda de bitllets en línia.

L'Estació del Nord de Barcelona és el punt de partida i d'arribada de diverses companyies d'autocars que fan trajectes internacionals, amb una àmplia disponibilitat d'horaris