• Imprimeix

Allotjament

Els serveis d’allotjament a disposició dels estudiants ofereixen pisos i habitacions cèntrics, moblats, i amb lloguers que permeten estades curtes. També existeix una oferta de residències universitàries o col·legis majors pròxims als campus. Els allotjaments gestionats per serveis oficials garanteixen qualitat, seguretat i higiene. A més, accedir a un allotjament a través d’aquests serveis evita a l’estudiant ser víctima d’un abús.

El Barcelona Centre Universitari és un servei oficial que facilita allotjament a 3.000 persones cada any a la ciutat de Barcelona. Disposa d’una borsa d’allotjament de 15.000 llits en pisos i habitacions. Aquest servei s’encarrega de buscar l’oferta més adequada per a l’estudiant, d’acompanyar-lo en les visites i de gestionar el contracte d’arrendament.

El BCU dóna servei a la comunitat acadèmica i investigadora de les universitats de l’àrea de Barcelona (UB, UAB, UPC, UPF, URL, UIC, Uvic-UCC i UAO). Paral·lelament, les universitats ofereixen allotjament en residències i apartaments universitaris, així com en col·legis majors.

Les universitats de Girona, Lleida i Tarragona també disposen de serveis d’atenció a l’estudiant que gestionen l’allotjament en residències i apartaments universitaris, o en pisos i habitacions de lloguer a les ciutats de Girona, Lleida i Tarragona.

Data d'actualització:  16.07.2015