• Imprimeix

Enginyeria i Arquitectura

 • Màster en Aplicacions Mòbils i Jocs / Mobile Applications and Games - UVIC-UCC

  Si t'apassiona el món de les noves tecnologies i les aplicacions mòbils, ara tens l'oportunitat d'ampliar els teus coneixements en el desenvolupament de jocs i aplicacions per a les plataformes mòbils. Si tens formació universitària, el màster universitari en Aplicacions Mòbils i Jocs/Mobile applications and Games et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 • Màster en Aplicacions i Gestió d'Enginyeria de Telecomunicació - MASTEAM - UPC

  Màster oficial de dos anys que té per objectiu formar professionals capaços de dissenyar nous projectes de TIC i d’avaluar els sectors tradicionals (petites i mitjanes empreses i autoritats) sobre l’accés i la plena utilització d’aquestes eines. S’ofereix l’opció d’especialitzar-se en dues àrees: serveis i xarxes de telecomunicacions i polítiques de telecomunicacions i gestió empresarial.

 • Màster en Arquitectura Biodigital - UIC

  El màster universitari en Arquitectura Biodigital és un programa pioner que combina arquitectura, biologia i noves tendències digitals, traçant punts de contacte entre les noves tècniques de projecció ciberneticodigitals i ecologicomediambientals. Un punt de vista innovador de l’arquitectura que s’inspira en àrees com la genètica i la generativa, la relació entre el món natural i digital i l’impacte de les noves biologies. Una arquitectura no convencional que aplica i potencia els principis genètics i digitals de variació, mutació i hibridació.

 • Màster en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat - UPC

  La tendència a la globalització i la creixent evolució de les xifres de mobilitat de persones i mercaderies situen els temes de transport en el centre de les decisions empresarials. El m;àster universitari en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat forma professionals de l’àmbit de l’enginyeria civil i industrial. Amb aquest màster obtindràs un alt grau d’excel·lència en l’anàlisi, la gestió i l’optimització de sistemes logístics i de transport.

 • Màster en Ciència i Enginyeria de Materials Avançats - AMASE - Erasmus Mundus - UPC

  Si vols adquirir una formació avançada i de qualitat sobre l’enginyeria de nous materials i especialitzar-te en el disseny i el desenvolupament de materials aplicats a múltiples sectors de la indústria, aquesta formació és per a tu. El màster Erasmus Mundus en Ciència i Enginyeria de Materials Avançats ofereix una formació superior en la qual participen quatre universitats europees de prestigi, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Ciència i Tecnologia Aeroespacial - UPC

  Si tens formació en alguna branca de l'enginyeria i vols especialitzar-te a la tecnologia aplicada a l'àmbit aeroespacial, el màster universitari en Ciència i Tecnologia Aeroespacial t'ofereix una formació superior i de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat - UPC

  T'agradaria adquirir competències per garantir un creixement i desenvolupament sostenible, mitjançant la recerca i la innovació en projectes d'enginyeria mediambiental? Si és així, el màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat et presenta una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya. Una formació que et permetrà treballar com a tècnic en estratègies de sostenibilitat.

 • Màster en Comunicacions Mòbils/Wireless Communications - UPF

  Les comunicacions sense fil han tingut un paper clau en les dues últimes dècades com a principal motor de la innovació i el creixement econòmic en diversos àmbits de la societat. La integració de les comunicacions sense fil amb Internet requereix la innovació tecnològica continuada per satisfer les necessitats dels usuaris i les aplicacions. El màster t’ofereix una visió moderna de les tecnologies de comunicació sense fil actuals i futures i s’adreça a tots aquells aspectes teòrics i pràctics que es consideren rellevants per a la formació de futurs investigadors en aquest camp.

 • Màster en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d'Emergència - UIC

  Si comptes amb formació en sectors com l'enginyeria o l'arquitectura, i vols ampliar els teus coneixements en el món de l'arquitectura sostenible, el màster universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d'Emergència et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya que et capacitarà per avaluar els problemes a les àrees urbanes i desenvolupar solucions arquitectòniques sostenibles.

 • Màster en Enginyeria Ambiental i Sostenibilitat Energètica - URV

  La protecció mediambiental, l’estalvi energètic i la utilització d’energies netes són, cada vegada més, una prioritat per als governs i les organitzacions nacionals i internacionals. El màster en Enginyeria Ambiental i Energia Sostenible et prepararà per obtenir coneixements sobre la sostenibilitat dels processos i els productes i la gestió integrada de recursos i energia. Et formaràs com a professional en l’anàlisi, la prevenció i la correcció dels danys ambientals, la resolució de problemes de consum de recursos insostenibles, la generació de residus, l’avaluació de l’impacte ambiental, la visió del mercat energètic i la consciència de l’ús eficient de l’energia.

 • Màster en Enginyeria Biomèdica Computacional/Computational Biomedical Engineering - UPF

  Un dels primers reptes socials és la fusió entre salut, canvi demogràfic i benestar. Per afrontar aquest repte cal avançar en àmbits com ara la medicina, la biologia, l’enginyeria, la física, les tecnologies de la informació, les matemàtiques aplicades i una interfície sòlida que connecti aquests camps. Aquesta interfície multidisciplinària està construïda per enginyers biomèdics. Les tècniques computacionals en enginyeria biomèdica són el focus principal del màster. Es tracta de l’anàlisi quantitativa d’imatges i senyals biomèdics, així com la modelització d’organismes vius i dispositius mèdics. A partir del nivell cel·lular fins al nivell d’organismes sencers, els diferents projectes d’anàlisi i modelització cobreixen diverses escales d’organització biològica. Entre els exemples concrets hi ha l’anàlisi de registres electroencefalogràfics dels pacients amb epilèpsia, el disseny d’eines quirúrgiques o l’autoorganització de cèl·lules individuals i poblacions cel·lulars en salut i malaltia.

 • Màster en Enginyeria Espacial i Aeronàutica/Master in Space and Aeronautical Engineering - UPC

  El desenvolupament d’aeronaus i naus espacials més ràpides i eficients, l’optimització del transport aeri i la gestió dels aeroports per adaptar-se al creixement ràpid del sector o la innovació en els materials i els sistemes propulsors requereixen grans equips d’enginyers amb una gran capacitat creativa i que treballin intensament per trobar solucions òptimes per a grans reptes. La majoria dels estudiants del màster troben feina abans d’acabar els seus estudis, de manera que el màster pretén complir part d’aquesta demanda formant joves professionals competents preparats per iniciar una carrera d’èxit en diferents camps de l’àmbit aeroespacial. La Universitat Politècnica de Catalunya ofereix seminaris, tallers, visites i projectes de recerca individuals i col·lectius per reforçar l’aprenentatge teòric, com ara seminaris CFD, visites a l’hangar d’Iberia, laboratoris aeroespacials i un curs de simulador de vol.

 • Màster en Enginyeria Estructural i de la Construcció - UPC

  Si vols ampliar els teus coneixements en l'arquitectura funcional, el disseny de projectes d'enginyeria i les estructures d'edificació sostenible, no deixis passar aquesta formació. Màster universitari en Enginyeria Estructural i de la Construcció, una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria Industrial - UdL

  El màster en Enginyeria Industrial et formarà i et proporcionarà els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’exercici de la professió d’enginyer industrial. Aquest màster, impartit per la Universitat de Lleida, et permetrà projectar, calcular i dissenyar productes innovadors, processos i instal·lacions i dirigir, planificar i supervisar equips multidisciplinaris, empreses i centres tecnològics. Podràs fer recerca i aplicar-la a sistemes constructius de producció, qualitat i gestió mediambiental. També podràs exercir funcions de direcció de projectes d’R+D+I i aplicar aquests coneixements en sectors com l’aeronàutica o la indústria química, electrònica o energètica.

 • Màster en Enginyeria Informàtica - UOC

  Tens formació en el sector de la informàtica, l’enginyeria o les tecnologies de la informació i vols ampliar els teus coneixements i competències professionals? Si és així, el màster universitari en Enginyeria Informàtica et proposa una formació dissenyada per la Universitat Oberta de Catalunya i orientada a la innovació en l’àmbit dels sistemes informàtics i la tecnologia.

 • Màster en Enginyeria Informàtica - UPC

  Si tens formació superior en informàtica i vols especialitzar-te en noves tecnologies i gestió de projectes i sistemes informàtics, el màster universitari en Enginyeria Informàtica et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya que et capacitarà per liderar i dirigir àrees de responsabilitat en sistemes informàtics.

 • Màster en Enginyeria Informàtica: Seguretat Informàtica i Sistemes Intel·ligents - URV

  Si tens formació universitària en el sector informàtic o a les noves tecnologies, i t'agradaria especialitzar-te en mètodes i disseny de sistemes de seguretat informàtica, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria Informàtica: Seguretat Informàtica i Sistemes Intel·ligents, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili.

 • Màster en Enginyeria Naval i Oceànica - UPC

  Les enginyeres i els enginyers navals i oceànics són professionals amb capacitat per concebre i desenvolupar solucions tècniques econòmicament i ambientalment adequades a les necessitats del transport marítim de mercaderies o persones, d’aprofitament dels recursos oceànics i del subsòl marí, d’ús adequat de l’hàbitat marí i dels mitjans de defensa i seguretat marítimes. Amb aquest màster s’assoliran els coneixements necessaris per a la projecció, la construcció, el manteniment i la inspecció de vaixells i embarcacions de tot tipus, així com de plataformes i aparells per a l’aprofitament dels recursos oceànics i per a la gestió i la direcció d’empreses marítimes. El màster habilita per a l’exercici de la professió regulada de l’enginyeria naval i oceànica.

 • Màster en Enginyeria Nuclear - UPC

  Vols aprofundir els teus coneixements sobre l'enginyeria nuclear i adquirir noves competències per poder ocupar càrrecs de responsabilitat o desenvolupar tasques de recerca? Si és així, el màster universitari en Enginyeria Nuclear t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya que et capacitarà en el desenvolupament de la indústria nuclear.

 • Màster en Enginyeria Química - URV

  Si tens formació universitària en químiques i estàs buscant una especialització en aquest sector que et permeti millorar les teves competències professionals, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria Química, una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili que et capacitarà per dissenyar productes i projectes en el sector de la química.

 • Màster en Enginyeria Tèxtil i Paperera - UPC

  El màster ofereix una formació d’experts professionals capaços d’innovar en els processos i els productes, dissenyar-ne i crear-ne de nous amb un alt valor afegit, gestionar la innovació, establir estratègies d’empresa tant en l’àmbit tecnològic com econòmic, i adaptar-se als canvis en els sectors industrials tèxtil, paperer i gràfic. S’hi trobarà una formació d’alt nivell en les noves àrees tecnològiques per exercir diverses funcions dins el sistema industrial (producció, qualitat, disseny, innovació, gestió, direcció, etc.) en diversos sectors (tèxtil, paperer, gràfic, manipulació, transformació, químic, biotecnològic, subministradors d’equips, enginyeries, consultors tecnològics, etc.). El màster estableix una doble orientació: professional i de recerca, i aposta per la formació en les tecnologies pròpies d’R+D+I en el més alt nivell i amb criteris d’excel·lència dins els àmbits de les enginyeries tèxtil, paperera i gràfica.

 • Màster en Enginyeria d'Edificació - UPC

  Si tens formació en el camp de l'arquitectura o l'enginyeria i vols ampliar els teus coneixements en el disseny d'intervencions en rehabilitació o enginyeria sostenible, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria d'Edificació, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria d'Organització - UPC

  Si estàs interessat a adquirir noves competències per a la gestió de l'organització dins d'empreses del sector industrial i vols aprendre tècniques de gestió d'operacions, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria d'Organització, una formació superior dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria de Telecomunicació - UPC

  El màster en Enginyeria de Telecomunicació et proporcionarà una àmplia formació en sistemes de comunicació, xarxes i electrònica i en sistemes audiovisuals per adquirir les competències professionals que requereix la pràctica en l’àmbit de l’enginyeria de telecomunicació. Podràs triar entre una varietat de temes per especialitzar-te en un perfil general o en una àrea determinada o dedicar-te a la recerca i iniciar un programa de doctorat. El treball final de màster, com a part dels crèdits ECTS optatius, el podràs cursar en una empresa o un laboratori.

 • Màster en Enginyeria de l'Energia - UPC

  Si comptes amb formació superior en el sector de les energies i vols especialitzar-te en energies renovables o en gestió i assessorament en projectes energètics tant per a l'àmbit privat com en les administracions públiques, no deixis escapar aquesta formació: Màster universitari en Enginyeria de l'Energia, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.