• Imprimeix

Ciències

 • Màster en Anàlisi de Dades Òmiques - UVIC-UCC

  Si et dediques a la recerca biomèdica o la investigació i vols millorar els teus coneixements en l’àmbit de l’anàlisi de dades òmiques, El màster universitari en Anàlisi de Dades Òmiques t'ofereix una formació presencial impartida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Tindràs l’oportunitat de conèixer noves tècniques per l’obtenció de dades i millorar les teves competències en l’àmbit de la recerca.

 • Màster en Begudes Fermentades - URV

  Aquest màster et permetrà assolir una formació especialitzada en l’elaboració de begudes fermentades i aprofundir en el camp de la recerca enològica i la biotecnologia alimentària, i en ciència i tecnologia dels vins escumosos i de la cervesa.

 • Màster en Bioinformàtica per a les Ciències de la Salut. Bioinfo - UPF

  Si ets un professional del sector de la salut i la recerca biomèdica i vols ampliar els teus coneixements en l'aplicació d'eines informàtiques en les tasques de recerca, el màster en Bioinformàtica per a les Cències de la Salut, Bioinfo t'ofereix una formació en anglès dissenyada per la Universitat Pompeu Fabra.

 • Màster en Biotecnologia Molecular - UB

  Tens formació en l'àrea de la biotecnologia i vols ampliar els teus coneixements en tècniques de laboratori i recerca en sistemes biològics? Si es així, el màster oficial en Biotecnologia Molecular et presenta una formació impartida per la Universitat de Barcelona que et permetrà estudiar els processos biològics en els éssers vius i desenvolupar productes biotecnològics.

 • Màster en Ciència i Tecnologia de l'Aigua - UdG

  Si tens formació a l'àrea de les ciències ambientals, química o biologia i vols formar-te com a investigador en el sector de les aigües, el màster en Ciència i Tecnologia de l'Aigua t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Girona. Aquesta formació et capacitarà per treballar en anàlisi d'aigües, plantes potabilitzadores i en tractament d'aigües.

 • Màster en Enginyeria Fotònica, Nano-fotònica i Bio-fotònica - EUROPHOTONICS – Erasmus Mundus - UPC

  Si comptes amb formació en l'àmbit de les ciències i vols especialitzar-te en l'estudi de la fotònica aplicada a diferents disciplines com la física, la química, la biologia o en tecnologies industrials, no deixis passar aquesta formació. Màster Erasmus Mundus en Enginyeria Fotònica, Nanofotònica i Biofotònica, una formació impartida per 5 universitats europees entre les quals es troba la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • Màster en Estadística i Investigació Operativa - UPC

  Si vols especialitzar-te en mètodes estadístics i en l'aplicació de les tècniques estadístiques en diferents àmbits empresarials, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Estadística i Investigació Operativa, una formació coordinada per la Universitat Politècnica de Catalunya en la qual participa també la Universitat de Barcelona.

 • Màster en Estudis Ambientals: Ciutats i Sostenibilitat - JEMES - Erasmus Mundus - UAB

  Màster universitari Erasmus Mundus en Estudis Ambientals: Ciutats i Sostenibilitat. Es tracta d'un màster oficial europeu de 2 anys de durada que es realitza a 4 universitats europees: Universitat Tècnica d'Hamburg-Harburg (TUHH), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat de Aveiro (UA) i Universitat d'Aalborg (AAU). L'estudiant haurà de realitzar com a mínim una estada de sis mesos a una universitat estrangera.

 • Màster en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social - UAB

  Màster universitari en Estudis Interdisciplinaris en Sostenibilitat Ambiental, Econòmica i Social que imparteix la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta formació es desenvolupa de manera presencial i té una durada d'un any. L'idioma de l'ensenyament és majoritàriament en anglès.

 • Màster en Fisiologia Integrativa - UB

  Si vols ampliar els teus coneixements en el sector de la recerca en fisiologia i millorar les teves competències en el camp de la biomedicina, el màster en Fisiologia Integrativa, una formació impartida per la Universitat de Barcelona, et capacitarà per desenvolupar treballs de recerca en el camp de la biologia.

 • Màster en Fonaments de la Ciència de Dades - UB

  Actualment, la vida personal i professional —des de les compres electròniques fins als tràmits administratius, les finances i la recerca— generen una gran quantitat de dades que cal controlar, analitzar i interpretar perquè tinguin el valor adequat. Amb la ciència de les dades neix un nou perfil professional que es troba en la intersecció de les matemàtiques i la informàtica. El màster en Fonaments de la Ciència de Dades permetrà, amb una formació teoricopràctica sobre les bases algorísmiques i matemàtiques, fer una anàlisi correcta de les dades i assolir competències professionals per afrontar projectes basats en dades, amb capacitat de modificar-les i crear-ne de noves i adaptar-se a les necessitats específiques del problema. S’hi inclouen aspectes que comprenen un camp ben ampli: àlgebra computacional, optimització o programació probabilística, tècniques d’aprenentatge automàtic i aprenentatge profund (deep learning), xarxes complexes, sistemes de recomanació, aplicació al processament del llenguatge natural, sèries temporals, extracció d’informació en imatges, suport de les infraestructures de processament de grans volums de dades o big data.

 • Màster en Fotònica - UPC

  Si tens formació universitària en les àrees científiques i t'agradaria ampliar els teus coneixements en la ciència fotònica i el domini de les seves aplicacions tecnològiques, aquesta formació és per a tu. Màster Universitari en Fotònica, una formació coordinada per la Universitat Politècnica de Catalunya on hi participen també la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • Màster en Física Avançada - UB

  Màster en Física Avançada, una docència dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona (UB). La formació es duu a terme de manera presencial a la Facultat de Física i consta de 60 crèdits ECTS que es realitzen durant un any acadèmic. La llengua d'impartició és únicament l'anglès.

 • Màster en Física d'Altes Energies, Astrofísica i Cosmologia - UAB

  Màster oficial en Física d'Altes Energies, Astrofísica i Cosmologia, dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, està especialment orientat per a l'estímul de competències vinculades a la física d'altes energies, astronomia i cosmologia, en una formació de caràcter internacional. Té una durada d'un curs acadèmic i s'imparteix totalment en anglès.

 • Màster en Geologia i Geofísica de Reservoris - UB

  Màster en Geologia i Geofísica de Reservoris, una titulació oficial conjunta de la Universitat de Barcelona i l'Autònoma de Barcelona. S'imparteix de manera presencial durant un any acadèmic i l'idioma de la docència és principalment l'anglès encara que també es donen algunes assignatures en castellà.

 • Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentaria - UdL

  Si et dediques al sector alimentari i vols actualitzar i ampliar els teus coneixements en la gestió dels sistemes de qualitat al món de l'alimentació, el màster oficial en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària t'ofereix una formació superior per a titulats impartida i dissenyada per la Universitat de Lleida.

 • Màster en Innovació en Enoturisme – WINTOUR – Erasmus Mundus - URV

  El màster Erasmus Mundus en Innovació en Enoturisme ofereix un programa d’estudis veritablement integrats que combinen l’experiència en els camps del turisme i l’enologia de tres universitats i regions: la Universitat Rovira i Virgili (URV, Espanya), la Universitat de Bordeus (uB, França) i la Universitat de Porto (UP, Portugal), situades en zones de gran atractiu turístic, i amb una llarga tradició en el vi i la producció de vins de diverses varietats. El programa inclou mòduls sobre màrqueting, elaboració i comercialització de vins, patrimoni del vi i enoturisme.

 • Màster en Innovació i Regulació en química - EMMC-ChIR - Erasmus Mundus - UB

  Si vols ampliar els teus coneixements en el sector químic, ara tens l'oportunitat d'adquirir els coneixements necessaris pel disseny de productes químics i conèixer el marc normatiu pel que fa a la gestió de riscos en la manipulació de productes químics. El màster en Innovació i Regulació en Quiímica - EMMC-ChIR - Erasmus Mundus t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Barcelona.

 • Màster en Laboratori d'Anàlisis Clíniques - UPF

  Si comptes amb formació universitària en el camp de les ciències i vols especialitzar-te en el diagnòstic i l'anàlisi clínica de manera professional, el màster universitari en Laboratori d'Anàlisis Clíniques et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra que et capacitarà per assumir les funcions de responsabilitat en un laboratori clínic de qualitat.

 • Màster en Matemàtica Avançada - UB

  Vols especialitzar-te en l'àmbit de les matemàtiques i poder aplicar aquests coneixements en diferents àmbits professionals? el màster universitari en Matemàtica Avançada et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona. Tindràs la capacitat d'aplicar els coneixements matemàtics en àmbits com les finances, la docència o en el sector de la recerca.

 • Màster en Nanociència i Nanotecnologia - UB

  Màster en Nanociència i Nanotecnologia, un pla d'estudis dissenyat i impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Un pla formatiu dirigit tant a professionals com a científics que vulguin aprendre a abordar amb èxit els nous reptes relacionats amb els avanços científics i tecnològics d'àmbit multidisciplinari.

 • Màster en Nanociència i Nanotecnologia Avançades - UAB

  Si comptes amb formació universitària en l'àmbit de les ciències o l'enginyeria, i estàs buscant una especialització en nanotecnologia i anàlisi de materials, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Nanociència i Nanotecnologia Avançades, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • Màster en Qualitat en els Laboratoris Analítics - EMQAL - Erasmus Mundus - UB

  El màster Erasmus Mundus EMQAL és un màster oficial europeu organitzat per un consorci de 8 universitats europees entre les quals s'hi troba la Universitat de Barcelona. Té una duració de dos anys acadèmics que es configuren de la manera següent: el primer any s'estudia a la Universitat que coordina el màster (escollida per torn anualment) i el segon any s'investiga a qualsevol altra de les universitats participants a: Barcelona, Cadis, Portugal, Noruega, Polònia, Xina, Rússia o Brasil.

 • Màster en Recerca Biomèdica - UPF

  Estàs pensant a ampliar els teus coneixements en l'àmbit de les ciències biomèdiques i adquirir competències en el camp de la recerca? Si és així, el màster universitari en Recerca Biomèdica et presenta una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra. Estaràs capacitat per treballar en l'entorn científic dins de l'àrea biosanitària.

 • Màster en Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular - URV

  Tens formació superior en el sector químic i t'agradaria seguir la teva formació i especialitzar-te en disseny molecular? Si és així, el màster universitari en Síntesi, Catàlisi i Disseny Molecular t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili i que compta amb la col.laboració de l’Institut Català d’Investigació Química.