• Imprimeix

Ciències socials i jurídiques

 • Màster en Advocacia - URL

  Aquest màster impartit per la Facultat de Dret ESADE et permetrà especialitzar-te en l’àrea de dret que triïs. El màster promou l’aprenentatge de les tècniques de gestió de projectes i la planificació estratègica, afavoreix el treball en equip i el lideratge ètic i fomenta una emprenedoria innovadora.

 • Màster en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social - UAB

  El màster en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, dura un any acadèmic i es realitza de manera presencial. Està compost per 3 possibles especialitats: Espais i Relacions Transnacionals, Intervenció Sociocultural i Ambiental i Investigació Etnogràfica i Transcultural.

 • Màster en Anàlisi Econòmica - UAB

  El màster oficial en Anàlisi Econòmica té una durada de dos anys i es realitza a temps complet, de manera presencial i en anglès. El primer any és de fonamentació i el segon d'especialització. El màster conclou amb la presentació de la tesina de final de màster. L'estudi pot continuar amb la realització de doctorat específic del programa IDEA, International Doctorate in Economic Analysis.

 • Màster en Anàlisi Econòmica Especialitzada - UPF

  Màster oficial universitari en Anàlisi Econòmica Especialitzada ofert per la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). La BGSE és una escola de negocis fundada el 2007 que compta amb un campus a Barcelona ciutat i un altre a Bellaterra. Aquesta és una formació de modalitat presencial que té una durada d'un any acadèmic i s'imparteix en anglès.

 • Màster en Aplicacions Multimèdia - UOC

  Estàs interessat a entrar al món de les noves tecnologies i la creació de contingut multimèdia? Si és així, el màster universitari en Aplicacions Multimèdia t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Oberta de Catalunya. Amb aquesta formació estaràs capacitat per planificar projectes multimèdia destinats a l'àmbit digital i et convertiràs en un professional de les plataformes web.

 • Màster en Arts Visuals i Educació: un Enfocament Construccionista - UB

  Si vols ampliar els teus coneixements en el sector de les arts visuals i l’educació artística destinades a l’ensenyament i la docència de les arts, el màster en Arts Visuals i Educació: un Enfocament Construccionista, t'ofereix una formació presencial dissenyada per la Universitat de Barcelona que et capacitarà per desenvolupar projectes de recerca o aplicar els coneixements al sector de l’educació.

 • Màster en Avançat en Ciències Jurídiques - UPF

  Vols completar la teva formació en l'àmbit jurídic i especialitzar-te en la recerca en ciències jurídiques avançades? Si és així, el màster universitari en Avançat en Ciències Jurídiques t'ofereix una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra, en la qual adquiriràs una formació transversal de totes les disciplines jurídiques.

 • Màster en Ciències Empresarials (Master of Science in Management) - UPF

  Si vols especialitzar-te en el món de les ciències empresarials i adquirir competències per millorar la gestió dels diferents aspectes d’una empresa, el Màster universitari en Ciències Empresarials (Master of Science in Management) t’ofereix una formació de qualitat impartida per l’IDEC, Escola d’Estudis Superiors de la Universitat Pompeu Fabra.

 • Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió - UdL

  La implantació a Europa de les normes internacionals de comptabilitat i la quantitat de canvis que es produeixen en el món empresarial han determinat que el paper de l’auditor adquireixi transcendència. Aquest màster impartit per la Universitat de Lleida et permetrà aprofundir en els mètodes de treball, l’anàlisi de riscos i el control de la gestió, per habilitar-te professionalment en el control de liquiditat de les empreses o entitats.

 • Màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments - UOC

  El màster en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments es basa en una formació innovadora, enfocada a les necessitats canviants del mercat laboral, pensada per preparar un perfil professional expert en comunicació corporativa, protocol i organització d’esdeveniments, i amb competències per dominar els nous entorns digitals, que permetin a l’estudiant adaptar-se a les necessitats actuals i futures del sector.

 • Màster en Comunicació Social - UPF

  Si comptes amb formació universitària i vols especialitzar-te en l'àmbit de la recerca en comunicació, aquesta formació és per a tu: Màster universitari en Comunicació Social, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra que et capacitarà, entre uns altres, per realitzar tasques d'analista en comunicació.

 • Màster en Continguts de Comunicació Audiovisual i Publicitat - UAB

  El màster oficial en Continguts de Comunicació Audiovisual i Publicitat ha estat elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona, et prepara per a la investigació i la pràctica professional en l'àmbit dels continguts audiovisuals i publicitaris de l'era digital. El màster té una duració d'un curs acadèmic i s'imparteix de manera presencial.

 • Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores i de Base Tecnològica - UB

  Si et consideres una persona emprenedora i vols aprendre a gestionar projectes d'innovació tecnològica aplicats a l'entorn empresarial, el máster oficial en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores i de Base Tecnològica t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Barcelona. Aquest màster proporcionarà a l'alumne una sòlida formació destinada al disseny, creació i gestió d'empreses innovadores.

 • Màster en Creació i Gestió d'Empreses en l'Entorn Global - URL

  Si tens vocació emprenedora, capacitat de lideratge i estàs interessat en la gestió empresarial a nivell internacional, aquesta formació és per a tu: Màster universitari en Creació i Gestió d'Empreses en l'Entorn Global, una formació de caràcter interuniversitari que s'impartirà en 3 universitats internacionals entre les quals es troba la Universitat Ramon Llull.

 • Màster en Criminologia i Execució Penal - UPF

  Amb el Màster en Criminologia i Execució Penal, adquiriràs els coneixements metodològics específics per fer recerques empíriques en l’àmbit de la criminologia i aprofundir en el funcionament del sistema penal i de l’execució de les sancions penals.

 • Màster en Criminologia, Política Criminal i Sociologia Jurídic-penal - UB

  Si vols adquirir competències en l'anàlisi de les conductes delictives i poder treballar en entitats que col·laborin amb els aspectes jurídics i penals, el màster en Criminologia, Política Criminal i Sociologia Jurídic-penal t'ofereix una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona que et permetrà realitzar intervencions en l'àmbit de la criminalitat.

 • Màster en Desenvolupament Internacional - UPF

  Aquest màster és un programa interdisciplinari orientat a formar futurs professionals en l’àmbit del desenvolupament des d’una perspectiva global, proporcionant eines d’anàlisi completes, una sòlida formació en metodologia de la recerca i una comprensió profunda de conceptes clau com ara la governança global, el creixement econòmic i la sostenibilitat, els conflictes a causa dels recursos limitats, el paper de les noves potències emergents i moviments socials, així com les tendències actuals en relació amb la desigualtat en les condicions de vida.

 • Màster en Direcció Estratègica de la Comunicació i de l'Empresa - UVIC-UCC

  T'agradaria adquirir competències en la direcció d'organitzacions i poder dissenyar estratègies de comunicació destinades a l'empresa? Si tens formació universitària, aquest màster és per a tu: màster universitari en Direcció Estratègica de la Comunicació i de l'Empresa, una formació semipresencial dissenyada i impartida per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 • Màster en Direcció Hotelera i de Restauració - UB

  Màster oficial en Direcció Hotelera i de Restauració que ofereix la Universitat de Barcelona i imparteix l'Escola d'Hoteleria i Turisme. La formació té una durada d'un any acadèmic i 60 crèdits ECTS. S'imparteix de manera presencial i té una orientació professionalitzadora.

 • Màster en Direcció Internacional i Gestió de la Innovació Tecnològica - URL

  T'agradaria adquirir competències per implementar estratègies d'innovació en l'àmbit de l'empresa i poder superar els nous reptes empresarials que vagin sorgint? Si és així, el màster universitari en Direcció Internacional i Gestió de la Innovació Tecnològica t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Ramon Llull. Adquiriràs noves habilitats per posicionar l'empresa en un entorn competitiu.

 • Màster en Direcció d'Empreses (MBA) - URL

  T'agradaria especialitzar-te en la direcció estratègica empresarial i poder assegurar el lideratge de l'empresa dins d'un entorn global competitiu? Si és així, el màster universitari en Direcció d'Empreses (MBA) t'ofereix una formació de prestigi dissenyada per la Universitat Ramon Llull i impartida a l’Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE.

 • Màster en Direcció de Màrqueting - UPC

  Un entorn global extraordinàriament competitiu i canviant com l’actual planteja nous reptes als futurs directius i comandaments dels departaments de màrqueting, comunicació, comercial i de vendes. La direcció de màrqueting i comercial de l’empresa s’ha de caracteritzar per una visió integradora que tingui en compte el coneixement de les noves tecnologies i el comportament del consumidor per aconseguir avantatges competitius a llarg termini. El màster permetrà desenvolupar les competències i les habilitats necessàries per assimilar els conceptes analítics, estratègics i operatius més avançats en l’àmbit del màrqueting.

 • Màster en Direcció de Màrqueting - URL

  El màster en Direcció de Màrqueting et permetrà millorar la teva formació professional en el sector del màrqueting empresarial i utilitzar les teves competències en l’àrea de direcció per aplicar noves estratègies de venda i gestió del negoci.

 • Màster en Direcció dels Recursos Humans i del Talent - UPC

  El màster en Direcció dels Recursos Humans i del Talent està dissenyat per formar professionals que sàpiguen donar resposta a les necessitats i els reptes del mercat des del punt de vista de la gestió de les persones, que afrontin els canvis com la millor manera de generar avantatges competitius, que sàpiguen conviure amb les noves tecnologies, que acullin les noves generacions de professionals que s’incorporen al món laboral, que estiguin conscienciats amb la conciliació de la vida professional i laboral des d’un comportament ètic i que apostin pel desenvolupament, la captació i la retenció del talent com la millor manera de triomfar en el nou ecosistema empresarial.

 • Màster en Direcció d’Empreses - URV

  Aquest màster ha estat dissenyat des d’una visió global per situar la direcció d’empreses en un entorn actual, dinàmic i competitiu amb les últimes tendències en aquest camp. Igualment, comprèn la multidisciplinarietat de la direcció d’empreses a través de la utilització de metodologies pràctiques i innovadores. Desenvolupareu les habilitats necessàries per assolir nivells d’excel·lència en competències directives, que us proporcionaran una visió global de l’organització que tingui en compte la importància de les diferents àrees funcionals i la seva interrelació; estareu capacitats per enfrontar-vos als reptes que planteja la presa de decisions empresarials en un entorn canviant, globalitzat i altament competitiu, i aplicareu els vostres coneixements a escala pràctica a través de metodologies docents innovadores i la possibilitat de fer pràctiques en una empresa o institució.