• Imprimeix

Beques

Hi ha diverses beques i ajuts a disposició dels estudiants estrangers que volen estudiar a Catalunya:

Programa Erasmus +

Els estudiants poden realitzar estades de 3 a 9 mesos en universitats dels estats de la Unió Europea i de l’Espai Econòmic Europeu. 

Préstecs Erasmus + Màsters

Préstecs Erasmus + Màsters a la UE estan garantits els préstecs amb terminis d'amortització del capital favorables que poden ajudar a finançar un curs de Mestratge en un país del programa Erasmus +.

Beques MAEC-AECID

El Govern de l’Estat espanyol convoca, a través del Ministeri d’Afers Exteriors i de Cooperació (MAEC) i de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), diverses beques per a joves titulats estrangers que desitgin cursar estudis de postgrau.

Programa Fulbright

Els estudiants dels Estats Units es poden beneficiar d’aquest programa adreçat a titulats superiors que vulguin realitzar estudis de postgrau.

Xec Eurocampus

Els estudiants inscrits en un grau o màster i residents a les regions de Midi-Pyrénées i Languedoc-Roussillon que vulguin completar la seva formació amb estades de 3 a 9 mesos a Catalunya poden obtenir un ajut de 600 euros, acumulables amb altres beques.