• Imprimeix

Arts i humanitats

 • Màster en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana - Erasmus Mundus - URV

  T'agradaria especialitzar-te en el treball de camp arqueològic sobre el quaternari i formar-te com a professional en la gestió de projectes de conservació arqueològica? Si és així, el màster en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili i en la qual hi participen 4 universitats europees de prestigi.

 • Màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política - UB

  Si estàs interessat en ampliar els teus coneixements pel que fa a la disciplina de l’ètica, la política i els drets humans, el máster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Barcelona que et permetrà adquirir competències per treballar en sectors com la mediació social o assessor ètic en institucions.

 • Màster en Ciència Cognitiva i Llenguatge - UB

  Si la teva activitat professional es centra en el camp de la lingüística o la filosofia, ja sigui en les àrees d'educació o en la recerca, ara tens l'oportunitat d'especialitzar-te en processos de recerca cognitiva i del llenguatge. El màster oficial en Ciències Cognitives i del Llenguatge t'ofereix una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona.

 • Màster en Disseny Urbà: Art, Ciutat i Societat - UB

  Màster oficial de Disseny Urbà: Art, Ciutat i Societat, impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Els estudis s'imparteixen en modalitat presencial a la Facultat de Belles Arts durant dos anys acadèmics. Els idiomes d'impartició són el castellà (majoritàriament), l'anglès i el portuguès.

 • Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües - UdG

  Tens formació universitària superior i estàs interessat en el món de la lingüística i la docència? Si és així, el màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Girona (UdG). El màster et capacitarà per treballar com a professor d'espanyol i català i obtindràs recursos per poder atendre a la diversitat lingüística, cultural, educativa i social.

 • Màster en Ensenyament de Llengües Estrangeres: Espanyol com a Llengua Estrangera / Anglès com a Llengua Estrangera - URV

  T'agradaria especialitzar-te en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera i poder assolir tècniques i recursos per a un aprenentatge amb garanties d'èxit? Si és així, el màster universitari en Ensenyament de Llengües Estrangeres: Espanyol Llengua Estrangera/Anglès Llengua Estrangera, t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili.

 • Màster en Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera - URV

  El màster en Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera et permetrà obtenir un coneixement profund de la llengua i et proporcionarà les bases teòriques, les tècniques i la metodologia didàctica necessàries per impartir una docència adequada de l’espanyol.

 • Màster en Estudis Anglesos Avançats - UAB

  El màster oficial d'Estudis Anglesos Avançats, dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, s'imparteix de manera presencial i té una durada d'un any acadèmic. S'ofereixen dues especialitats: multilingüisme i adquisició de la llengua anglesa; i literatura i estudis culturals.

 • Màster en Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana - UB

  Amb aquest màster podràs aprofundir en l’estudi de la literatura espanyola i hispanoamericana interrelacionant aspectes històrics, literaris, estètics i ideològics d’ambdues cultures i aplicant una metodologia científica d’anàlisi d’autors, obres i períodes en el marc de Barcelona com a eix de promoció de nombrosos autors llatinoamericans que s’han donat a conèixer internacionalment des del boom de la novel·la llatinoamericana fins als nostres dies.

 • Màster en Estudis Humanístics i Socials - UAO CEU

  Els ensenyaments del màster universitari en Estudis Humanístics i Socials de la Universitat Abat Oliba CEU tenen com a finalitat l’adquisició per part de l’estudiant d’una formació avançada de caràcter multidisciplinari orientada a promoure la seva iniciació en tasques investigadores dins de l’àmbit de les humanitats i de les ciències socials. Les matèries que componen el màster estan pensades per proporcionar a l’alumne una visió profunda, precisa i oberta dels grans problemes filosòfics i culturals a redós del pensament clàssic, particularment de sant Tomàs d’Aquino.

 • Màster en Estudis Teatrals - UAB

  Màster oficial en Estudis Teatrals, coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la participació de la Universitat Pompeu Fabra i l’Institut del Teatre de Barcelona. El màster s'imparteix durant un any acadèmic de manera presencial i requereix dedicació completa. S’ofereixen dues especialitats: història i teoria de les arts escèniques i teoria i pràctica dels processos creatius.

 • Màster en Estudis de Traducció - UPF

  Si esteu interessats en la pràctica traductora en àmbits professionals, aquest màster us ofereix una formació en les diferents traduccions especialitzades (humanístico-literària, científico-tècnica i jurídico-econòmica) i en la interpretació. En el seu vessant acadèmic, combina l’orientació teòrica i l’aplicada.

 • Màster en Filosofia Analítica - UB

  T'agradaria enriquir les teves competències i coneixements en l'àmbit de la recerca i l'anàlisi filosòfic? El màster en Filosofia Analítica presenta una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona. Adquiriràs recursos per dominar les eines lògic - filosòfiques i poder aplicar les teves capacitats d'anàlisis el tasques de recerca o docència.

 • Màster en Gestió Cultural - UOC

  Si vols treballar dins del sector cultural, ja sigui en la gestió d'activitats i esdeveniments culturals com en la direcció i gestió d'empreses del sector, ara tens l'oportunitat d'aconseguir-ho. El màster universitari en Gestió Cultural t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Oberta de Catalunya on podràs gestionar a més el patrimoni i promoure el turisme cultural.

 • Màster en Història del Món - UPF

  Si comptes amb formació superior en l'àmbit de les ciències socials i humanes, i estàs interessat a ampliar els teus coneixements en l'anàlisi historiogràfica, el màster universitari en Història del Món et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra. El màster et capacitarà per aplicar la visió analítica en tasques de recerca, docència o en el món editorial.

 • Màster en Lingüística Aplicada i Adquisició de Llengües en Contextos Multilingües - UB

  Màster de Lingüística Aplicada i Adquisició de Llengües en Contextos Multilingües, dissenyat i conduït per la Universitat de Barcelona (UB). Es tracta d'una formació de modalitat presencial, impartida a la Facultat de Filologia. Té una durada d'un any acadèmic i 60 crèdits ECTS. Les classes es desenvolupen exclusivament en anglès.

 • Màster en Lingüística Teòrica i Aplicada - UPF

  Estàs interessat en ampliar les teves competències en lingüística i adquirir uns coneixements avançats en el camp de la comunicació i la lingüística aplicada? Si és així, el màster universitari en Lingüística Teòrica i Aplicada posa a la teva disposició una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra que et capacitarà per treballar tant en la docència com en els serveis editorials i lingüístics.

 • Màster en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera - UAB

  El màster oficial de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera, dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, compta amb l'aval de qualitat docent (International Master’s Programme – IMP) atorgat per la Generalitat de Catalunya. Té una durada d'un any acadèmic i la modalitat d'impartició és presencial.

 • Màster en Patrimoni (especialitats en Patrimoni Cultural i en Patrimoni Natural) - UdG

  El màster prepara professionals capaços d’afrontar els reptes que planteja el món complex del patrimoni natural i cultural (sostenibilitat, ètica, gestió, etc.) integrant-lo en un sol concepte, el de paisatge cultural. Els titulats estaran preparats per abordar projectes relacionats amb la recerca, la protecció, la gestió, la valorització i la divulgació del patrimoni natural i cultural, a qualsevol lloc (preferentment en el context mediterrani) i a qualsevol escala. A més, s’hauran introduït en les tecnologies de la informació i la comunicació més adequades per als objectius de divulgació i recerca, en les polítiques de difusió i comunicació i en les tècniques de treball més indicades per a cada camp.

 • Màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental - UB

  Estàs interessat a ampliar els teus coneixements sobre desenvolupament i gestió territorial amb la finalitat de trobar formes de creixement respectuoses amb el medi ambient? Si és així, el màster oficial en Planificació Territorial i Gestió Ambiental et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona. Podràs dissenyar plans urbanístics gestionant alhora els recursos i espais naturals.

 • Màster en Traducció Audiovisual - UAB

  El màster en Traducció Audiovisual (MUTAV) del Departament de Traducció, Interpretació i Estudis de l’Àsia Oriental de la Universitat Autònoma de Barcelona té la voluntat de donar una formació completa a les persones que es volen especialitzar en aquest àmbit, amb mòduls que abasten les diverses modalitats de traducció audiovisual i multimèdia, com ara doblatge, subtitulació, subtitulació per a sords, audiodescripció, traducció multimèdia i traducció de videojocs, entre d'altres. El màster és el resultat de la fusió del màster en Traducció Audiovisual (MTAV, presencial) i el màster europeu en Traducció Audiovisual en línia (METAV, virtual) i està avalat per quinze anys d’experiència.

 • Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals - UAB

  Màster oficial de Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals, dissenyat i conduït per la Universitat Autònoma de Barcelona. Una formació que té per objectiu formar, tant a nivell teòric com a procedimental, a futurs professionals en activitats de recerca per a efectes de traducció i interpretació. Els candidats a aquesta formació requereixen tenir formació prèvia en aquest camp, així com un ampli domini d'idiomes.

 • Màster en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció - UAB

  El mercat laboral actual demana traductors familiaritzats amb l’ús de les tecnologies de la traducció i els formats digitals. El procés de traducció en la societat del coneixement es desenvolupa mitjançant l’ús de la tecnologia d’una manera més eficaç i productiva i ha generat la necessitat de traduir una gran varietat de formats digitals amb l’ajuda d’eines i recursos informàtics específics, com ara tots els textos en suport digital (pàgines web, programari de telèfons intel·ligents, televisors, etc.). El domini d’aquestes eines resulta imprescindible, també, en qualsevol àmbit de la traducció especialitzada, com ara la traducció cientificotècnica o jurídica. El màster en Tradumàtica: Tecnologies de la Traducció proporciona a l’estudiant la possibilitat d’adquirir una identitat professional competitiva en el sector dels serveis lingüístics amb un ampli ventall de funcions: gestió de projectes, localització web, multimèdia, programari, aplicacions per a dispositius mòbils i de videojocs, maquetació, control de qualitat, traducció automàtica, postedició, etc.