• Imprimeix

Enginyeria i Arquitectura

 • Màster en Aplicacions Mòbils i Jocs / Mobile Applications and Games

  Si t'apassiona el món de les noves tecnologies i les aplicacions mòbils, ara tens l'oportunitat d'ampliar els teus coneixements en el desenvolupament de jocs i aplicacions per a les plataformes mòbils. Si tens formació universitària, el Màster universitari en Aplicacions Mòbils i Jocs/Mobile applications and Games et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

 • Màster en Aplicacions i Gestió d'Enginyeria de Telecomunicació - MASTEAM

  Grau de màster oficial de dos anys que té per objectiu formar professionals capaços de dissenyar nous projectes de TIC i d’avaluar els sectors tradicionals (petites i mitjanes empreses i autoritats) sobre l’accés i la plena utilització d’aquestes eines. S’ofereix l’opció d’especialitzar-se en dues àrees: serveis i xarxes de telecomunicacions i polítiques de telecomunicacions i gestió empresarial.

 • Màster en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat

  La tendència a la globalització i la creixent evolució de les xifres de mobilitat de persones i mercaderies situen els temes de transport en el centre de les decisions empresarials. El Màster universitari en Cadena de Subministrament, Transport i Mobilitat forma professionals de l’àmbit de l’enginyeria civil i industrial. Amb aquest màster obtindràs un alt grau d’excel·lència en l’anàlisi, la gestió i l’optimització de sistemes logístics i de transport.

 • Màster en Ciència i Enginyeria de Materials Avançats - AMASE - Erasmus Mundus

  Si vols adquirir una formació avançada i de qualitat sobre l’enginyeria de nous materials i especialitzar-te en el disseny i el desenvolupament de materials aplicats a múltiples sectors de la indústria, aquesta formació és per a tu. El màster Erasmus Mundus en Ciència i Enginyeria de Materials Avançats ofereix una formació superior en la qual participen quatre universitats europees de prestigi, juntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Ciència i Tecnologia Aeroespacial

  Si tens formació en alguna branca de l'enginyeria i vols especialitzar-te a la tecnologia aplicada a l'àmbit aeroespacial, el Màster universitari en Ciència i Tecnologia Aeroespacial t'ofereix una formació superior i de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat

  T'agradaria adquirir competències per garantir un creixement i desenvolupament sostenible, mitjançant la recerca i la innovació en projectes d'enginyeria mediambiental? Si és així, el Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat et presenta una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya. Una formació que et permetrà treballar com a tècnic en estratègies de sostenibilitat.

 • Màster en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d'Emergència

  Si comptes amb formació en sectors com l'enginyeria o l'arquitectura, i vols ampliar els teus coneixements en el món de l'arquitectura sostenible, el Màster universitari en Cooperació Internacional en Arquitectura Sostenible d'Emergència et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya que et capacitarà per avaluar els problemes a les àrees urbanes i desenvolupar solucions arquitectòniques sostenibles.

 • Màster en Enginyeria Estructural i de la Construcció

  Si vols ampliar els teus coneixements en l'arquitectura funcional, el disseny de projectes d'enginyeria i les estructures d'edificació sostenible, no deixis passar aquesta formació. Màster Universitari en Enginyeria Estructural i de la Construcció, una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria Industrial

  El màster en Enginyeria Industrial et formarà i et proporcionarà els coneixements científics i tecnològics necessaris per a l’exercici de la professió d’enginyer industrial. Aquest màster, impartit per la Universitat de Lleida, et permetrà projectar, calcular i dissenyar productes innovadors, processos i instal·lacions i dirigir, planificar i supervisar equips multidisciplinaris, empreses i centres tecnològics. Podràs fer recerca i aplicar-la a sistemes constructius de producció, qualitat i gestió mediambiental. També podràs exercir funcions de direcció de projectes d’R+D+I i aplicar aquests coneixements en sectors com l’aeronàutica o la indústria química, electrònica o energètica.

 • Màster en Enginyeria Informàtica

  Si tens formació superior en informàtica i vols especialitzar-te en noves tecnologies i gestió de projectes i sistemes informàtics, el Màster universitari en Enginyeria Informàtica et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya que et capacitarà per liderar i dirigir àrees de responsabilitat en sistemes informàtics.

 • Màster en Enginyeria Informàtica

  Tens formació en el sector de la informàtica, l’enginyeria o les tecnologies de la informació i vols ampliar els teus coneixements i competències professionals? Si és així, el Màster universitari en Enginyeria Informàtica et proposa una formació dissenyada per la Universitat Oberta de Catalunya i orientada a la innovació en l’àmbit dels sistemes informàtics i la tecnologia.

 • Màster en Enginyeria Informàtica: Seguretat Informàtica i Sistemes Intel·ligents

  Si tens formació universitària en el sector informàtic o a les noves tecnologies, i t'agradaria especialitzar-te en mètodes i disseny de sistemes de seguretat informàtica, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria Informàtica: Seguretat Informàtica i Sistemes Intel·ligents, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili.

 • Màster en Enginyeria Nuclear

  Vols aprofundir els teus coneixements sobre l'enginyeria nuclear i adquirir noves competències per poder ocupar càrrecs de responsabilitat o desenvolupar tasques de recerca? Si és així, el Màster universitari en Enginyeria Nuclear t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya que et capacitarà en el desenvolupament de la indústria nuclear.

 • Màster en Enginyeria Química

  Si tens formació universitària en químiques i estàs buscant una especialització en aquest sector que et permeti millorar les teves competències professionals, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria Química, una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili que et capacitarà per dissenyar productes i projectes en el sector de la química.

 • Màster en Enginyeria d'Edificació

  Si tens formació en el camp de l'arquitectura o l'enginyeria i vols ampliar els teus coneixements en el disseny d'intervencions en rehabilitació o enginyeria sostenible, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria d'Edificació, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria d'Organització

  Si estàs interessat a adquirir noves competències per a la gestió de l'organització dins d'empreses del sector industrial i vols aprendre tècniques de gestió d'operacions, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Enginyeria d'Organització, una formació superior dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria de Telecomunicació

  El Màster en Enginyeria de Telecomunicació et proporcionarà una àmplia formació en sistemes de comunicació, xarxes i electrònica i en sistemes audiovisuals per adquirir les competències professionals que requereix la pràctica en l’àmbit de l’enginyeria de telecomunicació. Podràs triar entre una varietat de temes per especialitzar-te en un perfil general o en una àrea determinada o dedicar-te a la recerca i iniciar un programa de doctorat. El treball final de màster, com a part dels crèdits ECTS optatius, el podràs cursar en una empresa o un laboratori.

 • Màster en Enginyeria de l'Energia

  Si comptes amb formació superior en el sector de les energies i vols especialitzar-te en energies renovables o en gestió i assessorament en projectes energètics tant per a l'àmbit privat com en les administracions públiques, no deixis escapar aquesta formació: Màster universitari en Enginyeria de l'Energia, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria del Terreny

  T'agradaria ampliar els teus coneixements en l'enginyeria del sòl i especialitzar-te en enginyeria sísmica? Si comptes amb formació superior en el sector de les enginyeries,  el Màster universitari en Enginyeria del Terreny et presenta una formació superior dissenyada i impartida per la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria i Gestió Costanera i Marítima - CoMEM - Erasmus Mundus

  Si vols ampliar els teus coneixements en enginyeria costanera i adquirir competències en la gestió, el comerç o el medi ambient dins d'aquest sector, el Màster Erasmus Mundus en Enginyeria i Gestió Costanera i Marítima t'ofereix una formació impartida per 5 universitats europees de prestigi entre les quals es troba la Universitat Politècnica de Catalunya.

 • Màster en Enginyeria i Tecnologia de Sistemes Electrònics

  Tens formació universitària en enginyeria i vols especialitzar-te en el sector de l'electrònica? Si és així, el Màster universitari en Enginyeria i Tecnologia de Sistemes Electrònics, t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili que et capacitarà per al disseny d'equips electrònics i sistemes de producció automatitzats.

 • Màster en Forestal Europeu - MScEF

  El Màster en Forestal Europeu és un programa de nivell superior en l'àrea de les ciències forestals. Li ha estat atorgat l'estatus d'Erasmus Mundus de la Comissió Europea el 2004. Els participants en el programa podran estudiar en diferents universitats forestals de tot Europa. Aquestes universitats han col·laborat per oferir classes conjuntes relacionades amb aquest àmbit. El coneixement obtingut d'aquest programa de màster prepararà als participants per a una carrera en la ciència forestal.

 • Màster en Gestió Forestal i de Recursos Naturals al Mediterrani - MEDFOR - Erasmus Mundus

  El MEDfOR és un programa de màster Erasmus Mundus de dos anys que permet als estudiants obtenir un Màster en Gestió Forestal i de Recursos Naturals al Mediterrani estudiant per tot Europa. Aquest excel·lent programa de màster combina ciència contrastada i un enfocament multidisciplinari per preparar els estudiants per a una carrera en la gestió de la recerca forestal i el medi natural. Els participants desenvoluparan una sòlida base científica que els permetrà arribar fins a l’avantguarda del seu sector. MEDfOR se centra en el desenvolupament dels futurs líders en el camp de la silvicultura i la gestió dels recursos naturals de la Mediterrània.

 • Màster en Gestió de l'Edificació

  Aquests estudis pretenen formar professionals capaços d'incidir en els processos vinculats a la gestió i la direcció d'empreses del sector de l'edificació, i d'aplicar-hi millores. La formació aborda la gestió econòmica, de la qualitat, de projectes, i del patrimoni edificat, com també la seguretat a les obres.

 • Màster en Gestió del Risc per Inundació - FloodRisk - Erasmus Mundus

  Vols ampliar els teus coneixements en l'anàlisi del sòl i els processos d'inundació, per poder treballar en l'aplicació de mesures i la gestió del risc per inundació? Si és així, el Màster Erasmus Mundus en Gestió del Risc per Inundació t'ofererix una formació d'alt nivell en la qual participen 4 universitats europees entre les quals es troba la Universitat Politècnica de Catalunya.