• Imprimeix

Ciències socials i jurídiques

 • Màster en Advocacia

  Aquest màster impartit per la Facultat de Dret ESADE et permetrà especialitzar-te en l’àrea de dret que triïs. El màster promou l’aprenentatge de les tècniques de gestió de projectes i la planificació estratègica, afavoreix el treball en equip i el lideratge ètic i fomenta una emprenedoria innovadora.

 • Màster en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social

  El Màster en Antropologia: Recerca Avançada i Intervenció Social dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, dura un any acadèmic i es realitza de manera presencial. Està compost per 3 possibles especialitats: Espais i Relacions Transnacionals, Intervenció Sociocultural i Ambiental i Investigació Etnogràfica i Transcultural.

 • Màster en Anàlisi Econòmica

  El Màster oficial en Anàlisi Econòmica té una durada de dos anys i es realitza a temps complet, de manera presencial i en anglès. El primer any és de fonamentació i el segon d'especialització. El màster conclou amb la presentació de la tesina de final de màster. L'estudi pot continuar amb la realització de doctorat específic del programa IDEA, International Doctorate in Economic Analysis.

 • Màster en Anàlisi Econòmica Especialitzada

  Màster oficial universitari en Anàlisi Econòmica Especialitzada ofert per la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra i la Barcelona Graduate School of Economics (BGSE). La BGSE és una escola de negocis fundada el 2007 que compta amb un campus a Barcelona ciutat i un altre a Bellaterra. Aquesta és una formació de modalitat presencial que té una durada d'un any acadèmic i s'imparteix en anglès.

 • Màster en Aplicacions Multimèdia

  Estàs interessat a entrar al món de les noves tecnologies i la creació de contingut multimèdia? Si és així, el Màster universitari en Aplicacions Multimèdia t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Oberta de Catalunya. Amb aquesta formació estaràs capacitat per planificar projectes multimèdia destinats a l'àmbit digital i et convertiràs en un professional de les plataformes web.

 • Màster en Arts Visuals i Educació: un Enfocament Construccionista

  Si vols ampliar els teus coneixements en el sector de les arts visuals i l’educació artística destinades a l’ensenyament i la docència de les arts, el Màster en Arts Visuals i Educació: un Enfocament Construccionista, t'ofereix una formació presencial dissenyada per la Universitat de Barcelona que et capacitarà per desenvolupar projectes de recerca o aplicar els coneixements al sector de l’educació.

 • Màster en Avançat en Ciències Jurídiques

  Vols completar la teva formació en l'àmbit jurídic i especialitzar-te en la recerca en Ciències Jurídiques avançades? Si és així, el Màster universitari en Avançat en Ciències Jurídiques t'ofereix una formació de qualitat dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra, en la qual adquiriràs una formació transversal de totes les disciplines jurídiques.

 • Màster en Ciències Empresarials (Master of Science in Management)

  Si vols especialitzar-te en el món de les ciències empresarials i adquirir competències per millorar la gestió dels diferents aspectes d’una empresa, el Màster universitari en Ciències Empresarials (Master of Science in Management) t’ofereix una formació de qualitat impartida per l’IDEC, Escola d’Estudis Superiors de la Universitat Pompeu Fabra.

 • Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió

  La implantació a Europa de les normes internacionals de comptabilitat i la quantitat de canvis que es produeixen en el món empresarial han determinat que el paper de l’auditor adquireixi transcendència. Aquest màster impartit per la Universitat de Lleida et permetrà aprofundir en els mètodes de treball, l’anàlisi de riscos i el control de la gestió, per habilitar-te professionalment en el control de liquiditat de les empreses o entitats.

 • Màster en Comunicació Social

  Si comptes amb formació universitària i vols especialitzar-te en l'àmbit de la recerca en comunicació, aquesta formació és per a tu: Màster universitari en Comunicació Social, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra que et capacitarà, entre uns altres, per realitzar tasques d'analista en comunicació.

 • Màster en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia

  Si estàs interessat a adquirir coneixements sobre l'entorn cultural, polític i econòmic de la Xina com a nova potència mundial, el Màster oficial en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Autònoma de Barcelona que et permetrà desenvolupar labors de recerca sobre aquest nou mercat o expandir les teves activitats comercials i econòmiques.

 • Màster en continguts de comunicació audiovisual i publicitat

  El màster oficial en continguts de comunicació audiovisual i publicitat ha estat elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona, et prepara per a la investigació i la pràctica professional en l'àmbit dels continguts audiovisuals i publicitaris de l'era digital. El màster té una duració d'un curs acadèmic i s'imparteix de manera presencial.

 • Màster en creació i gestió d'empreses en l'entorn global

  Si tens vocació emprenedora, capacitat de lideratge i estàs interessat en la gestió empresarial a nivell internacional, aquesta formació és per a tu: Màster universitari en creació i gestió d'empreses en l'entorn global, una formació de caràcter interuniversitari que s'impartirà en 3 universitats internacionals entre les quals es troba la Universitat Ramon Llull.

 • Màster en creació i gestió d'empreses innovadores i de base tecnològica

  Si et consideres una persona emprenedora i vols aprendre a gestionar projectes d'innovació tecnològica aplicats a l'entorn empresarial, el Máster oficial en creació i gestió d'empreses innovadores i de base tecnològica t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Barcelona. Aquest Màster proporcionarà a l'alumne una sòlida formació destinada al disseny, creació i gestió d'empreses innovadores.

 • Màster en criminologia i execució penal

  Amb el màster en criminologia i execució penal, adquiriràs els coneixements metodològics específics per fer recerques empíriques en l’àmbit de la criminologia i aprofundir en el funcionament del sistema penal i de l’execució de les sancions penals.

 • Màster en criminologia, política criminal i sociologia jurídicopenal

  Si vols adquirir competències en l'anàlisi de les conductes delictives i poder treballar en entitats que col·laborin amb els aspectes jurídics i penals, el Màster en criminologia, política criminal i sociologia jurídic-penal t'ofereix una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona que et permetrà realitzar intervencions en l'àmbit de la criminalitat.

 • Màster en direcció d'empreses (MBA)

  T'agradaria especialitzar-te en la direcció estratègica empresarial i poder assegurar el lideratge de l'empresa dins d'un entorn global competitiu? Si és així, el Màster universitari en direcció d'empreses (MBA) t'ofereix una formació de prestigi dissenyada per la Universitat Ramon Llull i impartida a l’Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses ESADE.

 • Màster en direcció d'empreses i sistemes de producció

  Si vols adquirir noves competències en la direcció d'equips de treball i en mètodes per a la gestió dels processos i sistemes de producció, el Màster universitari en direcció d'empreses i sistemes de producció t'ofereix una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya.

 • Màster en direcció de màrqueting

  El màster en direcció de màrqueting et permetrà millorar la teva formació professional en el sector del màrqueting empresarial i utilitzar les teves competències en l’àrea de direcció per aplicar noves estratègies de venda i gestió del negoci.

 • Màster en direcció estratègica de la comunicació i de l'empresa

  T'agradaria adquirir competències en la direcció d'organitzacions i poder dissenyar estratègies de comunicació destinades a l'empresa? Si tens formació universitària, aquest màster és per a tu: Màster universitari en direcció estratègica de la comunicació i de l'empresa, una formació semipresencial dissenyada i impartida per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

 • Màster en direcció hotelera i de restauració

  Màster oficial en direcció hotelera que ofereix la Universitat de Barcelona i imparteix l'Escola d'Hoteleria i Turisme. La formació té una durada d'un any acadèmic i 60 crèdits ECTS. S'imparteix de manera presencial i té una orientació professionalitzadora.

 • Màster en direcció i gestió de centres educatius

  Màster oficial de direcció i gestió de centres educatius dissenyat per la Universitat de Barcelona (UB). Els estudis s'imparteixen per un equip de professionals d'ampli bagatge en el sector en modalitat presencial a la Facultat de Pedagogia durant un any acadèmic.

 • Màster en direcció i planificació de turisme

  Si vols especialitzar-te en el disseny de productes turístics i convertir-te en un professional en la gestió d'empreses turístiques, el Màster en direcció i planificació del turisme, et presenta un pla formatiu impartit per la Universitat de Girona (UdG). Aquesta formació et permetrà abordar amb èxit càrrecs tècnics i de direcció d'empreses del sector considerant la innovació empresarial i l'estudi acadèmic del turisme.

 • Màster en direcció internacional i gestió de la innovació tecnològica

  T'agradaria adquirir competències per implementar estratègies d'innovació en l'àmbit de l'empresa i poder superar els nous reptes empresarials que vagin sorgint? Si és així, el Màster universitari en direcció internacional i gestió de la innovació tecnològica t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Ramon Llull. Adquiriràs noves habilitats per posicionar l'empresa en un entorn competitiu.

 • Màster en dret ambiental

  Si vols especialitzar-te en la gestió i protecció del medi ambient, ara tens l'oportunitat de formar-te per treballar com a tècnic o consultor ambiental o dedicar-te al sector jurídic en aquesta matèria: Màster universitari en dret ambiental, una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili que podràs realitzar amb una modalitat a distància.