• Imprimeix

Ciències de la salut

 • Màster en Biomedicina

  Si vols especialitzar-te en metodologies i tècniques de recerca en el camp de la patogènia i la fisiopatologia de malalties metabòliques i endocrines, el Màster oficial en Biomedicina et presenta una formació presencial impartida per la Universitat de Barcelona. El Màster et capacitarà a més a més per al desenvolupament professional d'anàlisis clíniques, biotecnologia o per la indústria farmacèutica.

 • Màster en Bioètica

  Tens formació universitària en el sector de les ciències de la salut i t'agradaria especialitzar-te en les qüestionis bioètiques per aplicar-les en el teu àmbit professional? Si és així, el Màster universitari en Bioètica posa a la teva disposició una formació dissenyada i impartida per la Universitat Ramon Llull que et capacitarà per analitzar les qüestions ètiques en l'àmbit sanitari i abordar la resolució de conflictes.

 • Màster en Farmacovigilància i Farmacoepidemiologia

  El Màster universitari de Farmacovigilància i Farmacoepidemiología, elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona, aporta una sòlida formació en coneixements i procediments hàbils per dur a terme projectes en l'àmbit de la vigilància i l'epidemiologia farmacèutica. Té una durada de dos cursos acadèmics i s'imparteix de manera presencial i en anglès.

 • Màster en Gestió Sanitària

  Si vols adquirir les competències necessàries per poder dur a terme una gestió sanitària eficient i poder ocupar càrrecs de gestió a les àrees bàsiques de salut, el Màster universitari en Gestió Sanitària t'ofereix una formació presencial dissenyada i impartida per la Universitat Internacional de Catalunya que et permetrà treballar per millorar el sistema sanitari.

 • Màster en Immunologia Avançada

  Màster oficial d'Immunologia Avançada, coordinat per la Universitat de Barcelona (UB) i amb la participació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La formació té un any de durada, 60 crèdits ECTS, i s'imparteix majoritàriament en castellà (en un 90% de les classes), i en anglès. Els estudis s'imparteixen en modalitat presencial a la Facultat de Biologia.

 • Màster en Metodologia de la Recerca Aplicada a les Cures Infermeres

  Màster oficial en Metodologia de la Recerca Aplicada a les Cures Infermeres, dissenyat i impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Les classes s'imparteixen tant en català com en castellà i anglès a través de 60 crèdits ECTS. Els estudis s'imparteixen en modalitat presencial a l'Escola Universitària d'Infermeria durant un any acadèmic.

 • Màster en Nutrició i Metabolisme

  Si tens formació universitària en la branca de les ciències de la salut i vols especialitzar-te en recerca en nutrició, el Màster universitari en Nutrició i Metabolisme et presenta una formació coordinada i dissenyada per la Universitat Rovira i Virgili, i impartida a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i també a la Universitat Rovira i Virgili.

 • Màster en Recerca en Comportament i Cognició

  Màster oficial en Recerca en Comportament i Cognició, dissenyat i impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Un pla formatiu que neix amb la voluntat de formar, tant teòrica com procedimentalment, a investigadors en una alta qualificació respecte a les metodologies de recerca en ciències del comportament.

 • Màster en Recerca en Salut

  Si tens formació universitària superior dins del sector de les ciències de la salut, i vols adquirir noves competències en el desenvolupament de metodologies per a la recerca, aquesta formació és per a tu. Màster oficial en Recerca en Salut, una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Lleida que et capacitarà per al desenvolupament de la recerca clínica.

 • Màster en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva

  Si comptes amb formació en el sector de les ciències de la salut i vols especialitzar-te en les teràpies de rehabilitació neuropsicològica, el Màster oficial en Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva t'ofereix un programa de perfeccionament en tècniques d'avaluació i rehabilitació en pacients amb deterioració cognitiva causada per dany cerebral, demència o envelliment, coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 • Màster en Salut Pública

  Si tens formació superior en el sector de les ciències de la salut i vols especialitzar-te en la gestió de la salut pública en les administracions, aquesta formació és per a tu. Màster universitari en Salut Pública, una formació coordinada per la Universitat Pompeu Fabra i en la qual també participa la Universitat Autònoma de Barcelona. La formació et capacitarà per treballar en serveis sanitaris tant públics com privats.

 • Màster en Sanitat i Producció Porcina

  Màster universitari en Sanitat i Producció Porcina, un pla d'estudis dissenyat i impartit per la Universitat de Lleida (UdL). Un pla docent que especialitza a tècnics en una visió transversal de la producció i sanitat porcina, que siguin capaces d'abordar amb èxit els requeriments de qualitat i seguretat concordes als sistemes de producció amb eficiència tècnica i econòmica.

 • Màster en Telemedicina

  Si vols orientar el teu futur professional a l'àmbit de la gestió sanitària a partir de l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació, no deixis escapar aquesta formació. El Màster universitari en Telemedicina t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Oberta de Catalunya que et capacitarà per implementar millores en sistemes com la teleconsulta sanitària.