• Imprimeix

Arts i humanitats

 • Màster en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana - Erasmus Mundus

  T'agradaria especialitzar-te en el treball de camp arqueològic sobre el quaternari i formar-te com a professional en la gestió de projectes de conservació arqueològica? Si és així, el Màster en Arqueologia del Quaternari i Evolució Humana et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili i en la qual hi participen 4 universitats europees de prestigi.

 • Màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política

  Si estàs interessat en ampliar els teus coneixements pel que fa a la disciplina de l’ètica, la política i els drets humans, el Máster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Barcelona que et permetrà adquirir competències per treballar en sectors com la mediació social o assessor ètic en institucions.

 • Màster en Ciència Cognitiva i Llenguatge

  Si la teva activitat professional es centra en el camp de la lingüística o la filosofia, ja sigui en les àrees d'educació o en la recerca, ara tens l'oportunitat d'especialitzar-te en processos de recerca cognitiva i del llenguatge. El Màster oficial en ciències cognitives i del llenguatge t'ofereix una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona.

 • Màster en Disseny Urbà: Art, Ciutat i Societat

  Màster oficial de Disseny Urbà: Art, Ciutat i Societat, impartit per la Universitat de Barcelona (UB). Els estudis s'imparteixen en modalitat presencial a la Facultat de Belles Arts durant dos anys acadèmics. Els idiomes d'impartició són el castellà (majoritàriament), l'anglès i el portuguès.

 • Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües

  Tens formació universitària superior i estàs interessat en el món de la lingüística i la docència? Si és així, el Màster en Ensenyament d'Espanyol i de Català com a Segones Llengües t'ofereix una formació impartida per la Universitat de Girona (UdG). El Màster et capacitarà per treballar com a professor d'espanyol i català i obtindràs recursos per poder atendre a la diversitat lingüística, cultural, educativa i social.

 • Màster en Ensenyament de Llengües Estrangeres: Espanyol com a Llengua Estrangera / Anglès com a Llengua Estrangera

  T'agradaria especialitzar-te en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera i poder assolir tècniques i recursos per a un aprenentatge amb garanties d'èxit? Si és així, el Màster universitari en Ensenyament de Llengües Estrangeres: Espanyol Llengua Estrangera/Anglès Llengua Estrangera, t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Rovira i Virgili.

 • Màster en Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera

  El màster en Ensenyament de Llengües: Espanyol com a Llengua Estrangera et permetrà obtenir un coneixement profund de la llengua i et proporcionarà les bases teòriques, les tècniques i la metodologia didàctica necessàries per impartir una docència adequada de l’espanyol.

 • Màster en Estudis Anglesos Avançats

  El Màster oficial d'Estudis Anglesos Avançats, dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, s'imparteix de manera presencial i té una durada d'un any acadèmic. S'ofereixen dues especialitats: multilingüisme i adquisició de la llengua anglesa; i literatura i estudis culturals.

 • Màster en Estudis Avançats en Literatura Espanyola i Hispanoamericana

  Amb aquest màster podràs aprofundir en l’estudi de la literatura espanyola i hispanoamericana interrelacionant aspectes històrics, literaris, estètics i ideològics d’ambdues cultures i aplicant una metodologia científica d’anàlisi d’autors, obres i períodes en el marc de Barcelona com a eix de promoció de nombrosos autors llatinoamericans que s’han donat a conèixer internacionalment des del boom de la novel·la llatinoamericana fins als nostres dies.

 • Màster en Estudis Humanístics i Socials

  Els ensenyaments del màster universitari en Estudis Humanístics i Socials de la Universitat Abat Oliba CEU tenen com a finalitat l’adquisició per part de l’estudiant d’una formació avançada de caràcter multidisciplinari orientada a promoure la seva iniciació en tasques investigadores dins de l’àmbit de les humanitats i de les ciències socials. Les matèries que componen el màster estan pensades per proporcionar a l’alumne una visió profunda, precisa i oberta dels grans problemes filosòfics i culturals a redós del pensament clàssic, particularment de sant Tomàs d’Aquino.

 • Màster en Estudis Teatrals

  Màster oficial en estudis teatrals, coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona amb la participació de la Universitat Pompeu Fabra i l’Institut del Teatre de Barcelona. El màster s'imparteix durant un any acadèmic de manera presencial i requereix dedicació completa. S’ofereixen dues especialitats: història i teoria de les arts escèniques i teoria i pràctica dels processos creatius.

 • Màster en Estudis de Traducció

  Si esteu interessats en la pràctica traductora en àmbits professionals, aquest màster us ofereix una formació en les diferents traduccions especialitzades (humanístico-literària, científico-tècnica i jurídico-econòmica) i en la interpretació. En el seu vessant acadèmic, combina l’orientació teòrica i l’aplicada.

 • Màster en Filosofia Analítica

  T'agradaria enriquir les teves competències i coneixements en l'àmbit de la recerca i l'anàlisi filosòfic? El Màster en Filosofia Analítica presenta una formació impartida i dissenyada per la Universitat de Barcelona. Adquiriràs recursos per dominar les eines lògic - filosòfiques i poder aplicar les teves capacitats d'anàlisis el tasques de recerca o docència.

 • Màster en Gestió Cultural

  Si vols treballar dins del sector cultural, ja sigui en la gestió d'activitats i esdeveniments culturals com en la direcció i gestió d'empreses del sector, ara tens l'oportunitat d'aconseguir-ho. El Màster universitari en gestió cultural t'ofereix una formació dissenyada i impartida per la Universitat Oberta de Catalunya on podràs gestionar a més el patrimoni i promoure el turisme cultural.

 • Màster en Història del Món

  Si comptes amb formació superior en l'àmbit de les ciències socials i humanes, i estàs interessat a ampliar els teus coneixements en l'anàlisi historiogràfica, el Màster universitari en història del món et proposa una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra. El Màster et capacitarà per aplicar la visió analítica en tasques de recerca, docència o en el món editorial.

 • Màster en Lingüística Aplicada i Adquisició de Llengües en Contextos Multilingües

  Màster de Lingüística Aplicada i adquisició de llengües en contextos multilingües, dissenyat i conduït per la Universitat de Barcelona (UB). Es tracta d'una formació de modalitat presencial, impartida a la Facultat de Filologia. Té una durada d'un any acadèmic i 60 crèdits ECTS. Les classes es desenvolupen exclusivament en anglès.

 • Màster en Lingüística Teòrica i Aplicada

  Estàs interessat en ampliar les teves competències en lingüística i adquirir uns coneixements avançats en el camp de la comunicació i la lingüística aplicada? Si és així, el Màster universitari en Lingüística Teòrica i Aplicada posa a la teva disposició una formació dissenyada i impartida per la Universitat Pompeu Fabra que et capacitarà per treballar tant en la docència com en els serveis editorials i lingüístics.

 • Màster en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera

  El Màster oficial de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol com a Llengua Estrangera, dissenyat per la Universitat Autònoma de Barcelona, compta amb l'aval de qualitat docent (International Master’s Programme – IMP) atorgat per la Generalitat de Catalunya. Té una durada d'un any acadèmic i la modalitat d'impartició és presencial.

 • Màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental

  Estàs interessat a ampliar els teus coneixements sobre desenvolupament i gestió territorial amb la finalitat de trobar formes de creixement respectuoses amb el medi ambient? Si és així, el Màster oficial en Planificació Territorial i Gestió Ambiental et presenta una formació dissenyada i impartida per la Universitat de Barcelona. Podràs dissenyar plans urbanístics gestionant alhora els recursos i espais naturals.

 • Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals

  Màster oficial de Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals, dissenyat i conduït per la Universitat Autònoma de Barcelona. Una formació que té per objectiu formar, tant a nivell teòric com a procedimental, a futurs professionals en activitats de recerca per a efectes de traducció i interpretació. Els candidats a aquesta formació requereixen tenir formació prèvia en aquest camp, així com un ampli domini d'idiomes.