• Imprimeix

The EAIE Spring Academy 2018 - Praga (República Txeca) - Del 16 al 20 d'abril de 2018

 

Quan

Data16.04.2018 - 20.04.2018

Afegeix al calendari de Google
The EAIE Spring Academy 2018 - Praga

Logo Academy

L’EAIE Academy 2018, Praga. L’Academy de la European Association for International Education (EAIE) programa diferents esdeveniments al llarg de l’any. Per a la primavera del 2018 té prevista la Spring Academy, un esdeveniment adreçat als professionals internacionals de l’educació superior que tindrà lloc a Praga (República Txeca) del 16 al 20 d’abril del 2018 i en el qual es desenvoluparan onze cursos.

Al llarg de la setmana es desenvoluparan diverses ponències que versaran sobre diferents aspectes de la internacionalització de l’educació superior. Les ponències giraran entorn de tres grans blocs temàtics: alumnat internacional, aliances estratègiques, i planificació i gestió dels sistemes.

Pel que fa al primer punt, una de les ponències és la conferència titulada «Eines per a l’avaluador de credencials, l’experiència dels països de l’Orient Mitjà i el nord d’Àfrica». Hi intervindran la nord-americana Majka Drewitz, d’Educational Credential Evaluators, Inc., i la francesa Wafa Triek, d’ENIC-NARIC, i està pensada sobretot per formar el personal responsable de l’avaluació, l’admissió i la política de credencials en relació amb refugiats i estudiants de zones de conflicte.

En l’àmbit de les aliances estratègiques hi haurà tres conferències, en les quals es tractaran, entre altres, com es poden construir aliances estratègiques internacionals amb resultats positius i alguns exemples d’experiències internacionals que han reeixit.

I també hi haurà un tercer bloc en què s’abordarà com planificar estratègies per garantir un sistema que tingui èxit en l’àmbit de la internacionalització, com ara centrar els esforços de reclutament dels estudiants a través d’agents i xarxes, planificar una escola d’estiu —aspecte que porta molts estudiants a decidir-se a estudiar en un determinat país— o aprendre a gestionar el canvi.

Les inscripcions s’obriran a mitjan gener.

On

Universitat Tècnica de Praga - Czech Technical University in Prague

Zikova 1903/4, 166 36 Prague 6

166 36 Prague 6