• Imprimeix

SUCTI. Open Seminar. Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Barcelona, 14 de novembre de 2018

Systemic University Change Towards Internationalisation (SUCTI) és un projecte coordinat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) que pretén capacitar el personal administratiu per proporcionar-li els coneixements i les habilitats relacionats amb el procés d’internacionalització de la seva universitat.

 

Quan

Data14.11.2018 - 14.11.2018

Afegeix al calendari de Google

Logo SUCTI Open SeminarEls seminaris oberts de SUCTI són una versió més breu del curs SUCTI per a personal administratiu i es fan amb l’objectiu d’internacionalitzar aquest segment de les institucions d’educació superior. Juntament amb aquesta versió reduïda de l’in-house SUCTI training, hi haurà una presentació dels objectius d’aquest curs i de com integrar-lo en el programa de formació per a personal en una institució d’educació superior, i una reflexió sobre a qui va dirigit i sobre els resultats esperables. La metodologia que es farà servir serà interactiva i participativa, i s’oferirà un certificat de participació als assistents.

L’Open Seminar SUCTI tindrà lloc el 14 de novembre del 2018 a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a la seu del Campus Nord de Barcelona. Pretén, com a objectius principals, sensibilitzar sobre la internacionalització el personal administratiu d’universitats europees, crear un efecte multiplicador i ajudar les institucions a millorar la gestió i les capacitats de governança i innovació perquè puguin desplegar un veritable impuls internacional.

En aquest seminari gratuït, on es compartiran coneixements tècnics, materials de curs, manuals i resultats del projecte amb totes les institucions interessades, es presentaran els objectius del curs SUCTI d’internacionalització del personal d’administració i serveis (PAS) i com integrar-lo a les universitats per assolir els objectius fixats.

S’adreça a tots els interessats en la internacionalització del PAS de les institucions d’educació superior, com ara directors de relacions internacionals d’institucions d’educació superior, directors de recursos humans d’institucions d’educació superior, responsables d’internacionalització, responsables de la formació del PAS, responsables de l’estratègia d’internacionalització en institucions educatives i, en general, tothom que estigui interessat en aquest àmbit.

El seminari serà en castellà (o en català en el cas que tots els assistents l’entenguin).

Inscripció: https://suctiproject.com/events/upcoming-events/open-seminar-barcelona/

Més informació: https://suctiproject.com/

On

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) Edifici Vèrtex

Plaça Eusebi Güell, , 6

08034 Barcelona