• Imprimeix

Conferència final de Mastermind Europe

Conferència internacional sobre l’admissió general als màsters adreçada a acadèmics, investigadors i professionals, per debatre sobre com ha d’evolucionar l’admissió dels màsters en el context de la globalització i el desenvolupament del procés de Bolonya.

 

Quan

Data05.07.2017 - 07.07.2017

Afegeix al calendari de Google
Mastermind Europe


El procés de Bolonya ha suposat un canvi de paradigma en l’àmbit universitari. Va néixer llavors l’espai europeu d’educació superior com a espai integrador de totes les universitats europees amb objectius i reptes comuns.

En aquest context el projecte Mastermind Europe posa els fonaments d’un canvi de paradigma en l’admissió als màsters, centrats cada vegada més en l’avaluació de competències i la millora de la validesa i l’eficàcia de la selecció i la transparència en el procés de selecció, més enllà de l’ensenyament i l’aprenentatge.

El Consell Interuniversitari de Catalunya assistirà a la conferència final de Mastermind Europe, que tindrà lloc a principis de juliol a la Universitat Lliure d’Amsterdam, organitzadora de l’esdeveniment.

Aquesta conferència està adreçada a degans de facultats i escoles, coordinadors de màsters, responsables polítics i administradors universitaris. Se’ls introduirà a les eines de Mastermind Europe per crear una aula de màster internacional diversa en l’era post-Bolonya i una plataforma per intercanviar experiències amb representants d’altres universitats.

Aquesta conferència és també un esdeveniment clau de divulgació del projecte ERASMUS+, ja que agrupa els agents implicats en el canvi de paradigma.

El programa estarà format per cinc ponències d’experts holandesos i alemanys, que exposaran les experiències dutes a terme per les seves universitats tenint en compte els contextos polítics, socials i culturals respectius, amb perspectiva nacional i europea.

A més de les ponències programades, també tindran lloc sessions paral·leles en què es presentaran propostes basades en les eines amb les quals es treballa en el projecte Mastermind Europe:

A més, la conferència convida els participants a fer propostes de debat o recerca detemes com ara el seguiment de Bolonya en el context nacional, programes de màster d’accés obert, diverses aules internacionals, universitats no investigadores, admissió basada en competències, cost eficient o diversitat de llicenciats a l’aula.

On

Vrije Universiteit Amsterdam

De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam