• Imprimeix

Futura 2018

 

Quan

Data16.03.2018 - 17.03.2018

Afegeix al calendari de Google
Futura 2018

Logo Futura

 

Futura, el Saló dels Màsters i Postgraus, és una oportunitat única per conèixer de primera mà les diferents opcions d’estudis de postgraus i màsters a Catalunya, Espanya i l’estranger. Tindrà lloc a Barcelona el dies 16 i 17 de març del 2018.

Aquest esdeveniment ofereix als estudiants i als titulats universitaris la possibilitat de visitar els diferents estands per obtenir una àmplia informació sobre l’oferta formativa i resoldre dubtes amb el professorat i l’alumnat dels diversos programes.

Al Saló els estudiants, les famílies i el professorat podran conèixer tota l’oferta formativa, les característiques, els requisits d’accés i els terminis, i disposaran de l’assessorament individualitzat d’un equip d’orientadors per decidir les seves opcions d’especialització, resoldre dubtes sobre l’opció escollida, triar els itineraris formatius i prendre una decisió de forma adient i ben fonamentada.

El Saló disposa d’espais de consulta en línia a diferents portals per ampliar tota la informació que calgui. A més, ofereix activitats com l’assessorament de professionals, tallers pràctics per a la recerca de feina o l’Speaker’s Corner (sessions informatives sobre emprenedoria, presentació de màsters i taules rodones).

On

Saló Futura 2018

Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc. Palau 5

Barcelona