• Imprimeix

EAIE Spotlight Seminar. Dublín (República d’Irlanda), 1 i 2 d'abril de 2019

 

Quan

Data01.04.2019 - 02.04.2019

Afegeix al calendari de Google

Logo final Dublin

Croke Park 3_EAIE

 

La European Association for International Education (EAIE) programa diferents esdeveniments al llarg de l’any, a banda de la seva conferència anual. L'1 i 2 d'abril de 2019 té previst dur a terme l’EAIE Spotlight Seminar, un seminari interactiu en el qual es presentaran sis ponències que debatran els desafiaments a què han de fer front les institucions d’educació superior per preparar el nombre creixent de graduats que ha de desenvolupar-se en un món global i necessita adquirir eines, recursos i estratègies d’ocupabilitat en un mercat de treball cada cop més exigent.

Ocupabilitat de graduats i educació internacional: cap al futur del treball

Cada cop hi ha més demanda d’estudiants per accedir a l’educació superior. En aquest context, les institucions s’enfronten als desafiaments de la seva preparació i ocupabilitat en un mercat de treball futur.

En aquest seminari Spotlight, els participants discutiran els reptes, les estratègies i les accions que cal tenir en compte, quines habilitats es necessiten per tenir èxit i satisfer la demanda del mercat de treball, a què s’enfronten i què es demanarà a les properes generacions de treballadors en aquesta societat que canvia ràpidament. Els governs i les institucions d’educació hauran de presentar propostes per millorar els nivells de competències, explorar i analitzar tendències i examinar els programes i les pràctiques existents a les universitats europees per garantir que els graduats tinguin el coneixement, les habilitats, els atributs i l’actitud que els permetin convertir-se en professionals d’èxit. Aquestes estratègies són de vital importància per a una futura ocupabilitat efectiva dels estudiants que garanteixi l’accés i la inclusió de tothom.

On

Croke Park

Jones’ Rd Drumcondra Dublin 3