• Imprimeix

XXXVI Congrés Internacional de l'Associació d'Estudiants Llatinoamericans - LASA 2018 (Latin American Studies Association) - Barcelona, del 23 al 26 de maig

 

Quan

Data23.05.2018 - 26.05.2018

Afegeix al calendari de Google

Centro-de-Convenciones-Internacionales-de-Barcelona-CCIB-Barcelona-EspañaLogo LASA 2018

 

 

L’Associació d’Estudis Llatinoamericans (LASA) és l’associació professional més gran del món que reuneix persones i institucions dedicades a l’estudi de Llatinoamèrica.

En consonància amb el lema del Congrés —«Estudis llatinoamericans en un món globalitzat»—, i atesa l’expansió que l’associació LASA ha viscut aquest segle —ha doblat amb escreix el nombre de membres—, el programa aborda qüestions vinculades al món llatinoamericà des de diferents àrees temàtiques i geogràfiques.

Al llarg de quatre dies de ponències, els temes que es posaran damunt la taula giren entorn de conceptes que ajuden a entendre processos que van més enllà de l’àmbit llatinoamericà, com ara el significat de democràcia, el desenvolupament o l’explotació dels recursos naturals. Així, diversos experts debatran fenòmens com la violència, les migracions, les necessitats econòmiques, el món rural, l’urbanisme de les grans ciutats o el gènere.

Al Congrés, hi participaran com a ponents més de 70 experts, que provenen tant d’universitats llatinoamericanes com nord-americanes, i també de diferents punts d’Europa.

On

CCIB - Centre de Concencions Internacional de Barcelona

Plaça de Willy Brandt,, 11-14

08019 Barcelona