• Imprimeix

Conferència de Rectors de l'Euroregió Pirineus Mediterrània. Barcelona, 19 d'octubre de 2018

L’Euroregió Pirineus Mediterrània, nascuda el 2004, és un projecte de cooperació política en què participen Catalunya, les Illes Balears i la regió francesa de l’Occitània.

 

Quan

Data19.10.2018 - 19.10.2018

Afegeix al calendari de Google

Logo Euroregió - Còpia

 

Palau Centelles 2

 

 

En el marc de la cooperació territorial en l’àmbit del coneixement, el proper 19 d’octubre tindrà lloc a Barcelona la Conferència de Rectors de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, amb l’objectiu de reforçar la col·laboració i impulsar nous reptes en l’àrea de l’educació superior i la recerca.

Aquesta trobada neix dels treballs de la Comissió d’Ensenyament Superior i Recerca de l’Euroregió; s’hi debatrà sobre l’estat de la cooperació euroregional i les prioritats estratègiques de la zona. Els temes que s’hi tractaran són el valor afegit de la cooperació euroregional amb exemples de bones pràctiques, les perspectives de cooperació euroregional per al període 2018-2020 i després del 2020, i la presentació del posicionament conjunt sobre el proper programa marc europeu de recerca.

Els objectius de la xarxa Euroregió són crear al nord-oest de la Mediterrània un pol de desenvolupament sostenible basat en la innovació i la integració social i econòmica del territori, i contribuir a la construcció d’una Europa unida, solidària i propera als ciutadans mitjançant els vincles teixits entre els centres tecnològics, científics i culturals.

 

Formulari d'inscripció

Programa / Programme 

On

Palau Centelles

Baixada de Sant Miquel, 8

08002 Barcelona