• Imprimeix

Celebració dels 30 anys de Quatre Motors per a Europa - Stuttgart (Alemanya) - 3 de juliol de 2018

Quatre Motors per a Europa és una xarxa de cooperació entre les regions de Baden-Württemberg (Alemanya), Catalunya (Espanya), Llombardia (Itàlia) i Alvèrnia-Roine-Alps (França).

 

Quan

Data03.07.2018 - 03.07.2018

Afegeix al calendari de Google

Logo 4 Motors

 4 Motors 1

El proper dia 3 de juliol tindrà lloc l’acte de celebració dels 30 anys de la xarxa de cooperació interregional Quatre Motors per a Europa, a Stuttgart (Alemanya).

Des del seu naixement, l’objectiu d’aquesta cooperació ha estat contribuir a la internacionalització de les regions i promoure’n el paper a Europa i a les institucions europees.

Avui en dia, aquestes regions, líders dels seus països respectius, tenen moltes similituds, incloent-hi un PIB superior a la mitjana europea, empreses nacionals dinàmiques amb un fort interès per la innovació i un patrimoni ric que els ha permès desenvolupar el turisme.

L’estratègia desenvolupada per la xarxa Quatre Motors en els últims anys s’ha centrat a reforçar la competitivitat en economia, ciències i tecnologies de les quatre regions. Actualment, la xarxa està estructurada en grups de treball que abasten camps com l’economia, el medi ambient, la formació professional, l’educació superior i la recerca.

La presidència de la xarxa és rotatòria i Catalunya la va exercir entre el 23 de gener de 2015 i el 9 de maig de 2016. Actualment, la presidència l’exercida pel govern de Baden-Württemberg.

On

Schauspiel Stuttgart

Oberer Schlossgarten 6 70173 Stuttgart