• Imprimeix

Autumn Academy EAIE. Bilbao (Espanya), del 19 al 23 de novembre de 2018

L’Academy de la European Association for International Education (EAIE) programa diferents esdeveniments al llarg de l’any, a banda de la seva conferència anual. La tardor de 2018 té previst celebrar l’Autumn Academy, un esdeveniment adreçat als professionals internacionals i que tindrà lloc del 19 al 23 de novembre de 2018 a Bilbao, i en la qual es duran a terme una desena de cursos.

 

Quan

Data19.11.2018 - 23.11.2018

Afegeix al calendari de Google

Logo EAIE

Universidad de Deusto 2

Al llarg dels dos dies de ponències, es debatran aspectes com ara l’adquisició d’habilitats i l’ampliació de coneixements a través dels cursos impartits per formadors experts en el camp de l’educació superior.

En aquestes trobades, els temes que es tractaran versaran sobre lideratge i estratègia, màrqueting i selecció de personal, experiències d’estudiants, gestió, aprenentatge, docència i xarxes professionals.

Així, per exemple, i entre altres aspectes, es farà una guia de tot el procés de creació i implementació d’un pla estratègic d’internacionalització, en la qual s’indicaran els passos que cal seguir per a cada fase de planificació estratègica, les dificultats que s’han d’evitar, les implicacions clau, la comunicació com a factor decisiu i com es pot avaluar el progrés del pla implementat.

On

Universidad de Deusto

Calle Ramón Rubial, 1

48009 Bilbao