• Imprimeix

Australian International Education Conference (AIEC). Sydney (Austràlia), del 9 al 12 d'octubre de 2018

La 32a Conferència Anual de l’Educació Internacional Australiana (Australian International Education Conference, AIEC) té lloc enguany a Sydney. S’hi reuniran més de 1.400 professionals de l’educació internacional, docents, investigadors i responsables d’institucions educatives.

 

Quan

Data09.10.2018 - 12.10.2018

Afegeix al calendari de Google

Logo Sydney

ICC_Sydney_Convention_Block,_March_2017

L’AIEC 2018 se centrarà en el potencial de l’educació internacional per capacitar una nova generació d’estudiants i educadors internacionals, en uns temps en què la tecnologia fa avançar tots els àmbits de la societat de manera vertiginosa. Per tant, les noves generacions d’estudiants plantegen reptes enormes i l’educació ha d’adaptar-s’hi de manera positiva i eficaç.

El lema de la conferència és “Empowering a new generation” (‘Empoderar una nova generació’), que resumeix com l’educació internacional impulsarà en positiu la pròxima generació d’estudiants i futurs professionals, de manera que els reptes i les oportunitats són enormes.

La conferència disposarà dels estands, els workshops i les sessions habituals, i s’estructurà en cinc grans àrees:

  • Disrupció i innovació. La innovació tecnològica i els canvis socioeconòmics i geopolítics s’estan produint a escala global, en paral·lel i amb un ritme accelerat, cosa que suposa una oportunitat enorme, però també un gran repte.
  • Ocupabilitat i futur de l’ocupació. L’ocupació segueix sent el retorn més important per als estudiants internacionals. Es parlarà d’experiències d’altres països i de com en una societat canviant és més necessària que mai l’adaptació a diferents entorns.
  • Empoderar la veu dels estudiants. Com està treballant el sector educatiu per a una política exitosa per desenvolupar-se en un context internacional.
  • Aprofundir en els mercats clau per a les institucions australianes. Oportunitats en mercats clau per a Austràlia: Sud-est d’Àsia (Cambodja i Vietnam), Àfrica (Ghana, Kenya i Nigèria), Xina i Indonèsia.

Empoderament i connectivitat. A mesura que s’imposen els canvis socials, econòmics, tecnològics i geopolítics, la connexió amb els altres actors és cada vegada més essencial.

On

INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE SYDNEY

14 Darling Drive Dr,

Sydney NSW 2000, Australia