• Imprimeix

APAIE. Kuala Lumpur (Malàisia), del 25 al 29 de març de 2019

L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és una associació internacional sense ànim de lucre fundada el 2004 a la Universitat de Corea i integrada per representants de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic.

 

Quan

Data25.03.2019 - 29.03.2019

Afegeix al calendari de Google

 Logo APAIE 2019KL Convention Center1

APAIE Conference & Exhibition 2019. La conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és la trobada més important de la regió Àsia-Pacífic per a professionals i experts en educació. Té l’objectiu de potenciar la cooperació transfronterera, fomentar la recerca i estimular i facilitar l’intercanvi en matèria d’educació superior a l’Àsia, les regions del Pacífic i arreu del món. Així mateix, vol promoure la internacionalització de les seves institucions acadèmiques i donar-hi suport. Es tracta d’una exposició a gran escala amb una previsió de més de 2.000 delegats d’arreu del món i uns 300 expositors.

L’organització de la conferència anual està liderada per la Universiti Teknologi Malaysia (UTM) amb el suport de sis universitats més: la Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), la Universiti Sains Malaysia (USM), la University of Malaya (UM), la Management and Science University (MSU), la Universiti Teknologi Petronas (UTP) i la Universiti Tenaga Nasional (UNITEN). Totes elles donaran la benvinguda als assistents a la 14a conferència anual de l’APAIE, que tindrà lloc del 25 al 29 de març del 2019 a Kuala Lumpur (Malàisia).

El tema de la conferència de l’APAIE del 2019 és «Diversitat i inclusió de l’educació superior a l’Àsia-Pacífic». En aquesta ocasió, l’organització ha marcat quatre línies mestres:

  1. Educació superior internacional al segle xxi. Els canvis de la quarta revolució industrial i quines polítiques cal desenvolupar per, entre altres objectius, atreure estudiants internacionals.
  2. Mobilitat i diversitat: desenvolupar ciutadans globals. Quin és el paper de les institucions d’educació superior per fer que els estudiants siguin membres efectius de la comunitat mundial. En aquest punt s’inclouen els programes de mobilitat i altres programes de suport de la diversitat cultural.
  3. Inclusió, igualtat i diversitat en l’educació superior. Un dels grans papers de l’educació superior és eliminar la discriminació i promoure la igualtat d’oportunitats basada en la diversitat. Sota aquesta premissa hi ha els programes d’apoderament i de suport als estudiants.
  4. Harmonitzar l’educació superior a escala regional: la singularitat de la regió d’Àsia-Pacífic fa que hi coexisteixin una gran varietat de règims polítics, nivells de desenvolupament i religions que influeixen directament en els sistemes d’educació. En aquest context té lloc la reflexió sobre les polítiques que es duen a terme i l’harmonització entre les diferents regions.

L’esdeveniment inclourà tallers previs a la conferència, exposicions, altres conferències, sessions paral·leles —networking events— i visites a universitats locals.

El primer cop que el sistema universitari català va participar en la conferència anual de l’APAIE va ser l’any 2013 a Hong Kong (Xina); després va fer-ho el 2014 a Seül (Corea del Sud), el 2015 a Pequín (Xina), el 2016 a Melbourne (Austràlia), el 2017 a Kaohsiung (Taiwan) i el 2018 a Singapur. Hi participarà per setena vegada el 2019 a Kuala Lumpur (Malàisia).

On

Kuala Lumpur Convention Centre

Kuala Lumpur City Centre, 50088 Wilayah Persekutuan

Kuala Lumpur, Malasia