• Imprimeix

APAIE 2018 -Del 25 al 29 de març

L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE), és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004, a la Universitat de Corea, i integrada per representants de tretze països/regions d’Àsia-Pacífic.

 

Quan

Data25.03.2018 - 29.03.2018

Afegeix al calendari de Google
APAIE 2018 - Singapore

 

APAIE Conference & Exhibition 2018. La conferència anual de l’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és la trobada més important de la regió Àsia-Pacífic per a professionals i experts en educació. Té l’objectiu de potenciar la cooperació transfronterera, fomentar la recerca i estimular i facilitar l’intercanvi en matèria d’educació superior a l’Àsia, les regions del Pacífic i arreu del món. Així mateix, vol promoure la internacionalització de les seves institucions acadèmiques i donar-hi suport. Es tracta d’una exposició a gran escala amb més de 1.000 delegats d’arreu del món i uns 100 expositors.

La Universitat de Tecnologia de Nanyang, la Universitat de Direcció i Administració d’Empreses de Singapur i la Universitat de Tecnologia i Disseny de Singapur, dirigides per la Universitat Nacional de Singapur donaran la benvinguda als distingits convidats a la 13a conferència anual de l’APAIE, que tindrà lloc del 25 al 29 de març del 2018 a Singapur.

El tema de la conferència de l’APAIE del 2018 és: «L’impacte de la quarta revolució industrial a l’educació superior a la regió d’Àsia i el Pacífic». L’educació superior és un dels pilars fonamentals de la societat que ha de respondre a una economia i a un món radicalment diferent en el futur. Els avenços tecnològics que impacten en la internacionalització de l’educació superior faculten noves perspectives de futur per als graduats, que han de fer front als desafiaments globals amb noves modalitats de compromís i mobilitat, competència internacional en recerca i col·laboració.

L’esdeveniment inclourà tallers previs a la conferència, exposicions, conferències magistrals, sessions paral·leles —networking events— i visites a universitats locals.

El primer cop que el sistema universitari català va participar en la conferència anual de l’APAIE va ser l’any 2013 a Hong Kong (Xina); després va fer-ho l’any 2014 a Seül (Corea del Sud); l’any 2015 a Pequín (Xina); l’any 2016 a Melbourne (Austràlia) i l’any 2017 a Kaohsiung (Taiwan). Hi participarà per sisena vegada l’any 2018 a Singapur. 

On

Sands Expo & Convention Centre Marina Bay Sands

10 Bayfront Ave, Singapore 018956