• Imprimeix

ACA 2018. L'impacte de la internacionalització - encaixant el trencaclosques. Brussel.les (Bèlgica), 11 de juny de 2018

L’Academic Cooperation Association (ACA) és un think tank de l’àmbit de l’educació superior i la cooperació internacional amb seu a Brussel.les. Les seves activitats inclouen la recerca i l’anàlisi, les publicacions i la consultoria per a òrgans públics i privats.

 

Quan

Data11.06.2018 - 11.06.2018

Afegeix al calendari de Google

Fondation Universitaire 4  Logo ACA

 

 

L’Academic Cooperation Association organitza la jornada «The impact of internationalisation – putting together the puzle» (‘L’impacte de la internacionalització - encaixant el trencaclosques’) el proper 11 de juny a Brussel·les, centrada en la internacionalització de l’educació superior.

En aquesta jornada, hi participaran experts d’una desena de països d’institucions d’educació superior d’Europa, entre elles, la Universitat Rovira i Virgili, que prendrà part a la conferència inicial i presentarà la ponència «Impacte de la mobilitat dels estudiants i del personal en les institucions d’educació superior -  Impact of student and staff mobility on the higher education institutions».

El disseny del programa presenta la internacionalització com un procés integral que no se centra només en l’ampliació d’activitats internacionals, sinó també en programes conjunts, en la internacionalització curricular i en la mobilitat internacional d’estudiants i professionals.

Per tant, i amb la visibilització de les diferents experiències que s’hi presentin, s’espera que aquesta trobada d’experts sigui un punt de partida per analitzar l’impacte de la internacionalització a escala europea, nacional, institucional i individual.

Més informació

On

Fondation Universitaire / Universitaire Stichting - Brussels

11 rue d'Egmont B-1000 Brussels