• Imprimeix

Enllaços

 • Intercat

  Intercat

  Conjunt de recursos electrònics per aprendre la llengua i la cultura catalanes, principalment pensat per als estudiants de mobilitat que visiten les universitats catalanes.

 • Què i per què estudiar a les universitats catalanes

  Què i per què estudiar a les universitats catalanes

  Amb l'objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes? (QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic. Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s'imparteixen a Catalunya.

 • AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) - EUC (Estudis Universitaris de Catalunya)

  AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) - EUC (Estudis Universitaris de Catalunya)

  L’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) ha creat el portal EUC (Estudis Universitaris de Catalunya), on trobaràs un cercador de tots els estudis universitaris oficials vigents, la descripció i indicadors de les titulacions i els últims informes d'avaluació publicats.

 • Barcelona Centre Universitari (BCU)

  Barcelona Centre Universitari (BCU)

  És una entitat que té per objectiu facilitar tots aquells aspectes de la vida extra-acadèmica de la comunitat universitària forana: allotjament, escoles, activitats culturals, etc.

 • Eurocampus

  Eurocampus

  L'Eurocampus Pirineus Mediterrània és el 1er Campus universitari Europeu i 7é Campus universitari Mundial. El formen les 4 regions membres de l'Euroregió ( Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées) i 87 centres d'educació superior. El web de l'Eurocampus serveix no solament de plataforma d'intercanvis interactiva, dinàmica i fàcilment accessible, si no que també es posiciona com una comunitat virtual d'estudiants, investigadors i docents dels territoris de l'Euroregió.

 • Xarxa Vives

  Xarxa Vives

  La Xarxa Vives és una plataforma única de serveis innovadors i amb valor afegit per a les universitats dels territoris de parla catalana, per a tota la comunitat universitària i per a la societat. Com a associació d'universitats en creixement, a través de més de 50 línies d'actuació concretes cada any, la Xarxa esdevé el referent per a l'actuació comuna de les universitats de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i Sardenya. La seva visió estratègica és ser la xarxa de referència per a l'acció conjunta de les universitats que en formen part.

 • Secretaria d’Universitats i Recerca, Generalitat de Catalunya

  Secretaria d’Universitats i Recerca, Generalitat de Catalunya

  Web oficial de la secretaria d'universitats i recerca del Govern de la Generalitat de Catalunya.